Защо природните науки затрудняват толкова децата? Част 3

Защо природните науки затрудняват толкова децата? Част 3

Причини да запишете децата си на частни уроци по биология и химия в Образователен център „Иновейшън“

Защо природните науки затрудняват толкова децата - прeдимства 1
Защо природните науки затрудняват толкова децата - предимства

Частни уроци по биология и химия в Образователен център „Иновейшън“:    Качество и индивидуален подход – ние от Образователен център „Иновейшън“ залагаме на високото качество и индивидуалния подход. Преподавателите ни са висококвалифицирани, опитни и са доказали отличните си резултати по отношение на подготовката на ученици за кандидат – студентски изпити по биология и химия. Ако запишете децата си на курс при нас, групата ще бъде не по-голяма от 10 човека, за да може да се обърне внимание на всяко едно дете. 

Частни уроци по биология и химия в Образователен център „Иновейшън“:    Дигитална класна стая – всички учебни материали, предвидени в нашите курсове и частни уроци по биология и химия, се качват редовно в платформата Moodle. Достъпът до тях се осъществява през профил на родителя или настойника. Ако детето няма възможност да дойде на място за конкретен урок, то може да го гледа онлайн на живо или на запис. 

Частни уроци по биология и химия в Образователен център „Иновейшън“:    Анализ на прогреса и обратна връзка – постоянно правим анализ на прогреса на обучаващите се при нас деца. Това става посредством пробни изпити и най-различни форми на упражнения в рамките на съответния курс. Поддържаме и редовна обратна връзка с родителите, като за целта дори организираме специални родителски срещи.

Частни уроци по биология и химия в Образователен център „Иновейшън“:    Гъвкаво работно време – важно е да отбележим, че Образователен център „Иновейшън“ е отворен през всеки един ден от седмицата. Това ни позволява да съставим график за посещение на нашите курсове или частни уроци, който да е максимално удобен както за децата, така и за техните родители. Ако желаете преди записване да направим индивидуална консултация, на която да обсъдим съществените за вас и детето ви въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия координатор.   

Причини да запишете децата си на частни уроци по биология и химия в Образователен център „Иновейшън“

Направи запитване
Свържете се с нас

Ако не намирате отговор на въпроса си, ние сме на разположение!