Курс по химия за НПМГ 2024/2025 - Иновейшън

Курс по химия за НПМГ - 2024/2025

Подготовка за олимпиада и за Националното състезание „Акад. Любомир Чакалов”

Подготовка за медицина

Какво предлагаме?

Образователен център "Иновейшън" предоставя всички условия за отлична подготовка на своите курсисти.

Класната стая на 21. век

 • курсове и частни уроци - Иновейшън Учители, които преподават повече от 25 години в сферата
 • курсове и частни уроци - Иновейшън Модерни бази в центъра на гр. София
 • курсове и частни уроци - Иновейшън Онлайн платформа за достъп до всички учебни материали
 • курсове и частни уроци - Иновейшън Предаване на живо, когато ученик отсъства
 • курсове и частни уроци - Иновейшън Координатор, който проследява прогреса на всеки курсист
 • курсове и частни уроци - Иновейшън Записи на уроците, когато ученик отсъства
 • курсове и частни уроци - Иновейшън Онлайн платформа за родители, която дава информация за отсъствия, закъснения и прогрес
inovejshn

85.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

700+

Курсисти

Минали през нашето обучение

15+

Курса

По новата учебна програма

Кои са нашите предимства?

Избери едно по-различно частно образование:

Онлайн уроци

Когато сте планували неотложна почивка, винаги крусистът има възможност да присъства в нашите занятия електронно.

Записи на уроците

Когато курсист отсъства и не може да се включи дистанционно в урока ние записваме занятието и след това то е достъпно за гледане.

Безплатен първи урок

При нас официалното записване става след първия урок в нашите курсове. Без предварително заплащане и обвързване.

Доказани методи

Методите на преподаване са изпробвани с години от нашите учители. Учебната програма е гъвкава и се напасва спрямо курсистите.

Индивидуален подход

Преди записване предоставяме възможността за безплатна индивидуална консултация, за да можем да предложим най-доброто решение за Вас.

Анализ на прогреса

Установили сме, че работата в малки групи е най-ефективният метод на обучение. По този начин имаме възможността да проследяваме представянето на всеки курсист.

Дигитална класна стая

Всички материали, необходими за учебния процес, се качват редовно в платформата Moodle.

Обратна връзка

Нашият координатор е винаги на разположение, ако имате запитване относно представянето на Вашето дете. Също така, редовно провеждаме родителски срещи.

Гъвкаво работно време

Ние работим всеки ден. Консултациите ги провеждаме в удобен за вас час. Не се колебайте, а позвънете за записване на индивидуална среща с нашия координатор.

Нашите курсове

Можете да се запишете за курсовете по отделно. При записване за двата курса получавате 120 лв отстъпка.

Годишни курсове по химия и биология 1
Годишен курс по химия
 • Продължителност: Октомври - Юни
 • до 12 курсисти в група
 • 35 занятия (3 учебни часа седмично)
 • 2 пробни изпита
 • Включени учебни материали
Цени
Групи
Запишете се сега!

Какво включва курсът?

Курсът е подходящ за седмокласници, които искат да кандидатстват с химия в НПМГ

 • Онлайн платформа за дигитализиране на учебния процес
 • Предаване на живо, когато ученик отсъства
 • Координатор, който се грижи за интересните на курсистите
 • Пробни изпити за определяне на нивото
Прочетете повече

Кога и къде се провежда курсът?

През седмицата съобразено със смените на курсистите.

Подготовка за матура 12 клас 5
Учебна база

гр. София, бул. Васил Левски 16
ап. 1 ет.1

Виж на картата
Запишете се сега! 360 разходка в нашия офис

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Савина Илиева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
д-р Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катарина Арсов
Учител по Биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Защо да изберете нас?

Ние сме един от най-бързо развиващите се образователни центрове. Вече сме доказали, че нашата подготовката е на високо ниво. Последната година работим всекидневно върху дигитализирането на учебния процес. Всяка година приемаме ограничен брой курсисти, тъй като групите ни се състоят максимално от 10 души.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. Можете да се запишете за консултация на тел. +359 885 629 802 или да изпратите заявка на електронната форма за запсивания, която можете да намерите в страницата на всеки курс.

Как става заплащането?

Всеки един от нашите едногодишни курсове е разделен на три равни по стойност вноски. Тях можете да заплащате в брой в офиса ни на адрес гр. София, Любен Каравелов 22 ап.1 ет. Партер или по банкова път.

Какво е нашето работно време?

Работим от понеделник до неделя без почивен ден. За нас е важно да бъдем достъпни по всяко едно време. Можете да ни позвъните или пишете в следните платформи: Facebook, Instagram, Viber и WhatsApp.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще Ви съдействаме при първа възможност.

Контакти

Защо имаме нужда от курс по химия за НПМГ?

Курсът по химия за НПМГ дава възможност на учениците, които искат да кандидатстват в това училище, цяла година да изучават в подробности предметът. ...

Курсът по химия за НПМГ дава спокойствие на родителите, че техните деца ще се справят с олимпиадите и състезанието за НПМГ. По този начин учениците могат да наблегнат на математиката и българския език. Всяка година правим по една група от курса по химия за НПМГ, защото основната ни дейност е да подготвяме кандидат-студенти. Курсовете по химия за НПМГ дават страхотни резултати, когато се посещават редовно и се спазват насоките от учителите. Имали сме прекрасни постижения на олимпиади и техните изпити. Защо сме нарпавили само курс по химия за НПМГ? Учениците започват да изучават химията в 7. Клас, затова и олимпиадите и изпитите по химия обхващат само материала от 7. Клас. Това позволява в курса по химия за НПМГ да се разгледат доста по-сложни задачи и преходи, за да могат учениците да имат една стабилна основа, когато започнат обучението си в НПМГ. Този курс по химия за НПМГ по-скоро е допълнение към крусовете по математика и български език, защото те са основните, с които се кандидатства. Курс по химия за НПМГ 7

Курс по химия за НПМГ 7

С какво ми помага курсът по химия за НПМГ?

Курсът по химия за НПМГ гарантира справянето на учениците с олимпиада по химия и/или Националното състезание по природни науки и география „Акад. Л. Чакалов“. В курса по химия за НПМГ нашите преподаватели минават през всички стари олимпиади по химия и ООС, а след тях се минава и подробно през старите състезания. Курсът по химия за НПМГ дава преднина на учениците дори и след като бъдат приети в училище. В курса по химия за НПМГ те не само са минали целия задължителен материал, но са решавали и по-комплицирани задачи от олимпиади и състезания. Това олеснява престоя на ученицте в гимназията. След курса по химия за НПМГ, често нашите курсисти продължават и с индивидуални уроци по химия, където постепенно се подготвят за кандидатстудентските изпити по химия. Курсът по химия за НПМГ минава доста по-бързо през материала отколкото в училище. Това е така, за да можем да отделим по-голямо време за изпитване и решаване на по-трудни задачи. Разбира се, доста уеници се справят със състезанието и без курсовете по химия за НПМГ, но това им коста доста повече усилия. НПМГ от своя страна също отганизират курсове по химия за НПМГ.

Курс по химия за НПМГ 8

Курс по химия за НПМГ 8

Как се провеждат курсовете по химия за НПМГ?

Курсът по химия за НПМГ се води или от г-жа Барзева или от инж. Ангелова. Преподавателите ни НЕ преподават в НПМГ. Но защо да изберете нашия курс по химия за НПМГ? Двете ни учителки подготвят кандидат-студенти по химия за медицинските университети у нас. Те много добре знаят на какво трябва да се наблегне в курса по химия за НПМГ, за да могат децата след това по-лесно да възприемат кандидатстудентския материал по химия. Курсът, разбира се минава през всички теми от задължителната подготовка по химия и дава стабилна основа на децата. Курсовете по химия за НПМГ се провеждат в събота или неделя (в зависимост от заетосста на учениците). Всяка една тема бива разгледана изключително подробно в курса по химия за НПМГ. Винаги имаме възможността да провеждаме курсът по химия за НПМГ и индивидуално с курсист. Тогава цената и времетраеното, разбира се са различни. Създадохме обособен курс по химия за НПМГ, защото имаме достатъчно много запитвания за подготова по хими. Курсовете по химия за НПМГ са значително по-ползотворни, когато става въпрос за учене, защото учениците обменят гледни точки и опит. При груповите занимания се осъществяват нови контакти и така учениците се познават още преди да са ги приели в училището.

Курс по химия за НПМГ 9

Курс по химия за НПМГ 9

Защо да изберете нашите курсове по химия за НПМГ?

За нас качеството е преди количеството, затова всяка година примемаме само 10 деца за курса по химия за НПМГ. Ние започваме с началото на предмета химия и доизграждаме познанията на уениците. Курсът по химия за НПМГ се води от г-жа Барзева, кяото има над 30 години стаж като учител по химия и ООС. Г-жа Барзева подготвя и кандидатстуденти по химия. Курсът по химия за НПМГ продължава през цялата учебна година на седмокласниците. Направен е така, за да можем да не ги натоварваме допълнително и да успеят да инвестират повече време в български и математика. Курсът по химия за НПМГ е тестван и дава страхотни резултати.

Курс по химия за НПМГ 10

Курс по химия за НПМГ 10

С какво ми помага курсът по химия за НПМГ
Защо имаме нужда от курс по химия за НПМГ?
Как се провеждат курсовете по химия за НПМГ?
Защо да изберете нашите курсове по химия за НПМГ?