Често задавани въпроси - Иновейшън

Часто задавани въпроси

Въпроси за курсовете

В кои университети мога да кандидатствам?

Курсовете по химия и биология са приспособени по форматите на всички университети в България. Двугодишната подготовка ни дава възможност да упражним всеки един формат на изпит.

Всяка година имаме различен график, съобразен с курсистите и нашите незаменими учители. При записване на нашите курсове вие попълвате подробен въпросник за заетостта на курсиста.

Формалното записване става след проведена индивидуална консултация с нашия координатор. Той ще ви даде насоки и ще ви разкаже за процеса на кандидатстване. След това попълваме въпросник и договор към него, с който процесът по записването е приключил.

Записвания

Всеки един курс започва по различно време на годината, затова посетете страницата на курса и проверете датите и свободните места.

Сигурно сте видели, че крусовете ни имат ограничени места. Това ни дава възможност ние да контролираме колко крусисти да запишем, така че да запазим обещаните малки групи.

След попълване на договора вашето място се пази. След това очакваме плащанията да бъдат извършени, така, както е описано по договора.

Въпроси за плащания

Как мога да платя?

Плащанията се приемат в брой на Любен Каравелов 22 ап.1 или по банкова сметка.

Всеки курс има различен метод на плащане. Обърнете внимание какво пише в страницата на курса. Някои курсове се плащат на 3 вноски, а някои на 1.

Известия за плащанията няма да получавате. Крайните срокове са описани в договора, който получавате при записване.