За нас - ОЦ Иновейшън

За нас

25+ години
опит

Кои сме ние?

ОЦ "Иновейшън" се нарежда сред най-добрите образователни центрове в страната. Същевременно наша мисия е да предоставяме образование, достъпно за всеки. Освен кандидатстудентска подготовка, ние предлагаме и курсове за матура.

Гордеем се с екипа си от преподаватели, които имат нелеката задача да събуди жаждата за знания у младите и да дадат една стабилна основа, която да им послужи в по-нататъшното им академично развитие.

Свържете се с нас
Уроци и курсове по химия и биология
Уроци и курсове по химия и биология
Уроци и курсове по химия и биология
Обучителен процес

Как работим?

Запознанство

Първата стъпка в нашия работен процес е да обсъдим с индивидуална консултация желанията и целите на всеки един бъдещ курсист.

Стратегия и предложения

В следващата стъпка ние изготвяме индивидуален план за курсиста.

Обратна връзка

Всеки един родител/настойник получава информация за развитието на курсиста.

Ние предлагаме:

Курсовете ни по химия и биология започват още от 10 клас. Те имат за цел да подготвят ученици или вече завършили за кандидатстудентските изпити по химия и биология. Всички университети в България, които предлагат медицински специалности, изискват изпит по химия и/или биология. Ние ще подготвяме за всякакви формати на тези изпити.

Повече

Курсът по БЕЛ е специално насочен върху подготовката на ученици за матурата след 12 клас. Преподават се всички произведения, които са част от матуритетния материал, чрез подробни анализи. В курса са включени и 3 пробни матури, които целят да запознаят учениците с изпитната обстановка.

Повече

Индивидуалните уроци са подходящи за ученици, които предпочитат самостоятелна подготока. Те дават възможност на всеки да се движи със собствено темпо. Продължителността на един индивидуален урок е два учебни часа (90 мин.) Цена на урок - 50 лв.

Попитай

Нашите онлайн уроци са подходящи за ученици от цялата страна и искат да бъдат наши ученици. Платформата, която използваме за провеждане на уроците, е Zoom. Също така, ние записваме проведения урок, когато ученик отсъства. Всички материали се качват в платформата Moodle.

Повече