Частни уроци по биология - ОЦ Иновейшън

Частни уроци по биология

Частните уроци по химия и биология са предназначени за ученици от 7 до 12. клас. В зависимост от тяхната цел, нашия екип прави индивидуален план за обучението на курсиста. Предлагаме и индивидуални уроци по химия и биология за НПМГ.

a Частни уроци по биология 1
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние сме тук!

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти.

Mодерна учебна база

Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Частни уроци по биология 2

Частни уроци по биология

Много често в училищната подготовка се пропускат важни теми, които след това са необходими при кандидатстването на учениците. В такива случаи се налага посещението на Частни уроци по биология, за да могат учениите да научат основните теми от училище. Изключително важно е децата, които са решили да кандидатстват с химия и биология да имат отлични оценки в дипломата за 10 клас, затова ние предлагаме и частни уроци по химия и биология за помощ в училище.

За какво са подходящи частните уроци по химия и биология?

Частни уроци по биология 3
Кандидатстване медицина, фармация, дентална медицина

Частни уроци по биология по конспекта за медицинските университети в България.

Частни уроци по биология 4
Подготовка за матура по химия

Частни уроци по биология, които подготвят по новите формати за ДЗИ след 12. клас. Подходящи за всички ученици.

Частни уроци по биология 5
Подготовка за изпит за НПМГ

Частни уроци по биология или биология, които подготвят седмокласниците за олимпиади и изпити за НПМГ.

Частни уроци по биология 6
Подготовка за уроците в училище

Подходящи за ученици, които имат затруднения с материала от задължителната подготовка в училище.

Частен урок по биология за ученици от 7 - 10 клас
60 лв.
  • 90 минути
  • Включени учебни материали
  • Регулярно изпитване
Частен урок по биология за кандидат-студенти
100 лв.
  • 120 минути
  • Включени учебни материали
  • Участие в пробни изпити

Разгледайте и останалите курсове

Специалисти сме в подготовката на кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медицина, както и за матурата по БЕЛ след 12 клас.

Уроци по химия

Подходящ за подготовка за кандидатстване - медицина, фармация, дентална медицина. Двугодишни групи за 11. клас и едногодишни за 12.

Научи повече

Уроци по биология

Подходящ за кандидат-студенти - медицина, фармация, дентална медицина и всички специалности, изискващи изпит по биология.

Научи повече

Курсове за 7 клас

Подготовка за НВО след 7. клас. Индивидуален подход и гъвкава програма. Доверете се на екип с доказан подход.

Научи повече

Курс по БЕЛ за ДЗИ

Подготовка за матурата по БЕЛ след 12. клас. Едногодишни курсове, които дават всички знания за отличен резултат.

Научи повече

85.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

700+

Курсисти

Минали през нашето обучение

15+

Курса

По новата учебна програма

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Савина Илиева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
д-р Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катарина Арсов
Учител по Биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Защо да изберете нас за Частни уроци по биология?

Преподавателите при нас водят частните уроци по химия и биология с желание и отдаденост. Събрали сме едни от най-добрите професионалисти в тези две области. Нашите учители ще направят тези предмети интересни, за да могат децата да учат с удоволствие.

Как мога да се запиша на Частни уроци по биология?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Можете да се запишете на консултация чрез контактната форма или чрез позвъняване на посочения номер. Нашият координатор ще ви насрочи персонална среща и ще ви разясни методиката ни и начина на кандидатстване.

Защо ми трябват Частни уроци по биология?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училищната подготовка не са заложени часове за упражнение върху различните изпитни формати. Частните уроци по химия и биология помагат на учениците да бъдат спокойни в знанията си и да отидат подготвени на изпитите.

Къде се провеждат частните уроци по химия и биология?

Учебната ни база се намира на ул. Любен Каравелов 22. ет. Партер. Имаме две учебни зали и затова и графикът ни е ограничен. При желание за Частни уроци по биология и/или биология, нашият координатор ще ви свърже с учителя, за да можете заедно да намерите удобен ден и час.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Учебна база/ Офис

гр. София, бул. Васи Левски 16
ет. 1 ап. 1

Виж на картата

Частни уроци по биология – защо са необходими на учениците?

Частни уроци по биология са уроци, които са предназначени за учениците, ...

имащи намерение да кандидатстват с биология. Това могат да са както ученици от 12 клас, така и ученици от 10 и 11 клас, които биха искали да започнат по-рано със своята подготовка за приемния изпит. През последните години ясно се вижда тенденцията, че ученици, посещаващи частни уроци по биология, се представят значително по-добре на приемните изпити в различните висши учебни заведения. Съответно те си гарантират по-големи шансове за успешен прием в желаната специалност. Традиционното училищно обучение не може да замести подготовката, която биха предоставили на вашите деца посещаваните от тях частни уроци по биология. По време на въпросните частни уроци по биология се прави специализирана подготовка, помагаща на децата да структурират и усвоят оптимално огромното количество материал, изисквано за добро представяне на приемния изпит в желаното висше учебно заведение. За тази цел в качествените частни уроци по биология се включват разработени теми, презентации и периодични пробни изпити. Така освен че запаметяват по-добре материала, по време на своите частни уроци по биология децата се сблъскват с изпитната атмосфера и добиват повече спокойствие и увереност за реалния изпит.
Частни уроци по биология 8

Частни уроци по биология 8

Частни уроци по биология – за кандидатстващите за кои специалности са предназначени?

Частни уроци по биология са предназначени главно за учениците, желаещи да кандидатстват фармация, медицина, дентална медицина и други подобни специалности. Специализираните медицински ВУЗ-ове в нашата страна изискват явяване на изпит по биология като част от процедурата по прием. На база представянето на учениците на въпросния изпит се формира техният бал, от който зависи дали ще бъдат приети или не. Също така в повечето случаи в балообразуването влизат и оценките по биология от гимназиалния етап. Посещаването на частни уроци по биология ще помогне на вашето дете да се представи доста по-добре по отношение и на двата аспекта.
Подготовката в училище в никакъв случай не е достатъчна, за да се подготви детето ви оптимално за приемен изпит по биология. В повечето училища часовете по този предмет не са достатъчно на брой за провеждането на качествена подготовка. В допълнение, често липсва необходимото оборудване в кабинетите по биология, а учителите невинаги са с достатъчен опит. Реномираните образователни центрове, предлагащи частни уроци по биология, разполагат както с висококвалифицирани и опитни преподаватели, така и с отлично оборудвани материални бази. Освен това те стриктно следят непрекъснато променящите се изисквания за прием на висшите учебни заведения и на тази база съставят програмата за своите частни уроци по биология.

Частни уроци по биология 9

Частни уроци по биология

Какви варианти за частни уроци по биология можете да откриете в Образователен център „Иновейшън“?

Няколко са вариантите, при които вашите деца могат да вземат необходимите им частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“. Ето кои са тези варианти за частни уроци по биология:
- варианти за частни уроци по биология: едногодишни курсове – най-популярният ни вариант за частни уроци по биология са нашите едногодишни курсове по този предмет. Вземането на частни уроци по биология в рамките на въпросните курсове е подходящ вариант както за ученици от 11 и 12 клас, така и за десетокласници. Тези курсове са изцяло съобразени с материала от конспекта за изпитите в медицинските ВУЗ-ове в нашата страна. Едногодишните ни частни уроци по биология продължават 35 седмици, а групите, в които се провеждат, се състоят от максимум 10 човека.
- варианти за частни уроци по биология: курс за 10 клас – предлагаме частни уроци по биология в рамките на курс, който е специално предназначен за нуждите на учениците от 10 клас. Първо се започва с частни уроци по биология, имащи за цел да припомнят на децата материала от 7, 8 и 9 клас. След това преминаваме и към изучаваното в 10 клас. Въпросният курс е отличен вариант за учениците, които биха желали възможно най-рано да започнат подготовката си за приемния изпит в желаното висше учебно заведение.
- варианти за частни уроци по биология: летни курсове – летните ни курсове са подходящи за ученици, които по-късно са осъзнали, че искат да кандидатстват с биология и ще трябва да се явяват на приемен изпит по този предмет. В такъв случай е необходимо ученикът незабавно да започне да посещава частни уроци по биология, за да навакса изоставането. Например ако детето ви тъкмо е завършило 11 клас, е хубаво да не чака новата учебна година, за да стартира със съответните частни уроци по биология. Посещавайки нашите летни курсове, то ще си осигури малко повече време за задълбочено разбиране на материала, текстова подготовка и разработка на темите.

Частни уроци по биология 10

Частни уроци по биология

Частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“: Качество и индивидуален подход

В рамките на провежданите в Образователен център „Иновейшън“ частни уроци по биология се използват само и единствено методи, доказали своята ефективност. Залагаме на индивидуалния подход, съобразен с нуждите на конкретното дете и с неговия моментен прогрес по отношение усвояването на предвидения материал.

Частни уроци по биология 11

Частни уроци по биология

Частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“: Дигитална класна стая

Всички материали, необходими за нашите частни уроци по биология, се качват редовно в платформата Moodle, а достъпът до тях се осъществява посредством профил на родителя или настойника. Ако вашето дете няма възможност да дойде на място за даден частен урок или частни уроци по биология, то може да ги гледа онлайн на живо или на запис.

Частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“: Анализ на прогреса и обратна връзка

По време на нашите частни уроци по биология правим постоянен анализ на прогреса на децата посредством няколко пробни изпита и различни други упражнения. Поддържаме и обратна връзка с родителите, като за целта организираме родителски срещи на редовна база.

Частни уроци по биология – защо са необходими на учениците?
Какви варианти за частни уроци по биология можете да откриете в Образователен център „Иновейшън“?
Частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“: Дигитална класна стая
Частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“: Анализ на прогреса и обратна връзка
Частни уроци по биология в Образователен център „Иновейшън“: Качество и индивидуален подход