Уроци по химия - ОЦ Иновейшън

Уроци по химия

Уроците по химия са предназначени са ученици от 10. до 12. клас, които искат да кандидатстват специалност, свързана с химия. Нашите учители ще направят този труден предмет забавен и ще ви помогнат да се справите с предстоящите изпити.

Уроци по химия 1
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние сме тук!

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти.

Mодерна учебна база

Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Уроци по химия 2

Уроци по химия - с какво помагат?

Много от университетските специалности, които изучават задълбочено химия, изискват тежък изпит по химия. В курсовете не само ще минете през целия училищен материал, който се изучава в задължителната и профилираната подготовка, но и ще се научите как се решават задачи за МУ София, МУ Пловдив и т.н. Ще успеете да придобиете увереност чрез нашите пробни изпити, които ние ежемесечно организираме.

Всички уроци и курсове по химия

В зависимост от това кой клас сте и каква е целта ви, ние сме подготвили правилния курс за вас. Свържете се с нашия координатор, който ще изготви персонален план, отговарящ на вашите амбиции и възможности.

Уроци по химия 3
ЕДНОГОДИШНИ КУРСОВЕ

Курсовете са подходящи както за 11. и 12. клас, така и за учениците от 10. клас. Подготовката за по-големите обхваща материала от конспекта за изпитите в медицинските ВУЗ-ове страната. Десетокласниците разширяват знанията си от училищния материал и се подготвят предварително за бъдещото кандидатстване. Уроците по химия не изискват предварителни знания.

  • 10 курсисти
  • 35 учебни седмици
Научи повече
Уроци по химия 4
КУРС ЗА 10 КЛАС ПО ХИМИЯ

Курсът има за цел да преговори наученото от учениците от 7, 8 и 9 клас от задължителната учебна програма. Курсът е подходящ за ученици, които в 11. клас искат да започнат с подготовката си за кандидатстдуентските теми. Работата в малки групи ни позволява да запълним пропуските на всеки курсист. Не се изискват допълнителни познания. Подготовката започва съобразено с нивото на групата.

  • 10 курсисти
  • 35 учебни седмици
Научи повече
Уроци по химия 5
ЛЕТНИ КУРСОВЕ

Подготовката за кандидатстване е хубаво да започне преди началото на учебната година, за може курсистът да разполага с достатъчно време за задълбочено разбиране на материала, за тестова подготовка и усвояване на всички типове задачи. Уроците са силно препоръчителни за ученици, които едва в 12. клас са се насочили към специалностите, изискващи изпит по химия.

  • 10 курсисти
  • 12 учебни занятия
Научи повече

85.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

700+

Курсисти

Минали през нашето обучение

15+

Курса

По новата учебна програма

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Савина Илиева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
д-р Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катарина Арсов
Учител по Биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Защо да изберете нас?

Уроците по химия се водят от г-жа Зинаида Барзева, която има вече над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медицина. Курсовете ще подготвят нашите ученици за всички тестови варианти на всички университети в България. Независимо дали сте ученик, който изучава профилираната подготовка по химия или имате само базови познания, курсовете започват с най-основните теми.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. За курсовете по химия не се изисква входящ тест. Учебната програма е гъвкава и се променя в зависимост от участниците в курса. Учебната програма и материалите, по които се работи, са ни показали, че това е правилният подход към разбирането и затвърждаването на знанията по химия.

Защо ми трябва допълнителна подготовка?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училищната подготовка не са заложени часове за упражнение върху различните изпитни формати. Уроците по химия помагат на кандидат-студентите да бъдат спокойни в изпитния ден. Ние в ОЦ Иновейшън индивидуално следим развитието на всеки един курсист. Успяваме да систематизираме знанията на учениците и да им покажем правилния път, който трябва да следват.

Какво представляват изпитите по химия?

В повечето университети изпитът по химия включва тестова и теоретична част под формата на отворени въпроси. Във всеки един от нашите курсове по химия вие се научавате как да структурирате определенията и получавате теми, разработени от нас. Това помага да имате цялата важна информация на едно място, за да можете да преговаряте по-бързо. В някои университети е включено и решаване на логически задачи, затова в процеса си на обучение ще видите подробно разписване на решението на задачите.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Учебна база/ Офис

гр. София, бул. Васи Левски 16
ет. 1 ап. 1

Виж на картата

Защо ни трябват уроци по химия?

Частните уроци по химия са изключително известни в нашите среди. Те помагат на децата да усвоят материала в училище по много по-лесен начин. ...

А защо това се налага? Образователната система в България има много проблеми, но най-големият от тях е, че програмата в училище не се изготвя от учители. Учителите имат най-добър поглед върху това как децата усвояват уроците по химия и точно колко време им е необходимо да разберат даден материал. За да успее един учител да приключи с темите навреме, той понякога пропуска важни части от даден урок по химия.

Нашите уроци по химия помагат на децата да наваксат точно тези пропуски. Много от учениците имат голям интерес към химията, но просто недостигът на физическо време от страна на учителите убива желанието дори и у най-мотивираните ученици за учене. Тези недостатъци се избягват именно чрез частни уроци по химия в центрове като нашия. Химията е наука, която изисква разбиране и повторение на преподадените неща в училище. За да улесним нашите курсисти, ние работим дори и през лятото, за да могат да наваксат материала по от училище чрез персонализирани уроци по химия и да се подготвят адекватно за входните нива.

Уроци по химия 6

Уроци по химия 6

С какво ми помагат уроците по химия?

Уроци по химия са ви нужни, когато искате да кандидатствате специалност, изисквща изпит по химия. В училище недостигът на учебни часове не позволява на преподавателите да разгледат различни формати на кандидатстудентските изпити. В един средностатистически клас не повече от 10% от учениците имат интерес към предмета, защото училищните уроци по химия понякога се пренебрегват. Това не позволява на учителите да задълбочат в по-интересни и сложни теми от предмета. Допълнителни уроци по химия дават възможност на един ученик да разшири знанията си и да си осмисли по-трудните урочни единици. Всеки един университет в България има различен форма на изпит и, разбира се, различен конспект. Когато учениците стигнат момента, в който са избрали какво и къде искат да кандидатстват, те трябва да се изправят пред тежката задача да научат всичко, което се включва конспекта от избрания от тях университет. Точно в този момент са им нужни уроци по химия. Нашите учители са систематизирали всички теми от всички университети, за да могат бъдещите студенти много по-лесно да усвоят знанията, които са им необходими, чрез по-малко уроци по химия. Ние сме тествали с години методите ни на преподаване и сме открили най-добрите учебни помагала, които да ориентират кандидат-студентите за това, какво ги очаква на изпитите. Силно препоръчваме уроците по химия да започнат поне една година преди кандидатстването на курсиста. Материалът, който се включва в повечето изпити, е доста обширен и една година е минимумът от уроци по химия, които трябва да се проведат, за да е успешно кандидатстването.

Уроци по химия 7

Уроци по химия 7

Какво включват нашите уроци по химия?

Уроците по химия дори и в профилираните гимназии са напълно недостатъчни, за да се подготвят учениците за изпитите по химия. Груповите уроци по химия при нас са разделени на няколко типа. Разполагаме с уроци по химия през цялата година. Един курсист може да започне своето обучение още през лятото на 10 клас. Тогава той ще има възможност да изпревари своите конкуренти и да вземе повече уроци по химия. За тези от вас, които са закъснели с кандидатстването си имаме и едногодишни уроци по химия, които минават през целия материал от кандидатстудентските конспекти. В този случай кандидатстването с тези уроци по химия е рисковано. Темите се преподават изключително интензивно и затова урокът по химия продължава и вкъщи. Тези от вас, които ще бъдат 11 клас, разполагат с 2 години за подготовка. За нас, като екип, това е най-оптималният начин за подготовка за изпитите. В този случай ние сме разделили уроците по химия за двете години. Двугодишното обучение ни дава възможност не само да затвърдим знанията, но и много подробно да ги упражним. Имаме предвидени уроци по химия за пробни изпити, упражнения и преговор. Ако вие сте вече завършили основното си образование, ние отново можем да направим персонализиран план за уроци по химия при нас. В този случай вие имате повече свободно време, което можете да отделите за учене, но и само една година за подготовка.

Уроци по химия 8

Уроци по химия 8

Ще ми бъдат ли полезни уроци по химия за материала от училище?

Уроците по химия са полезни и за ученици, които искат само да преговорят материала си за редовните изпити. Тогава вие можете да се възползвате от нашите групови интензивни уроци по химия и набързо да преминете през целия материал, който се включва в изпитите. Тези от вас, които искат само да преговорят отделни теми от училище, за да могат да изкарват отлични оценки, препоръчваме индивидуални уроци по химия. Ако имате нужда от насоки или консултация, можете да се свържете нашия координатор, който ще изготви персонален учебен план и ще ви предложи правилните уроци по химия.

Уроци по химия

Уроци по химия 8/sub>

Защо ни трябват уроци по химия?
С какво помагат уроците по химия?
Какво включват нашите уроци по химия?
Ще ми бъдат ли полезни уроците по химия за материала от училище?