Уроци по химия - ОЦ Иновейшън

Уроци по химия

Уроците по химия са предназначени са ученици от 10. до 12. клас, които искат да кандидатстват специалност, свързана с химия. Нашите учители ще направят този труден предмет забавен и ще ви помогнат да се справите с предстоящите изпити.

Уроци по химия
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние можем да Ви препоръчаме учебен план, съобразен с Вашето ниво и темпо на учене.

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Адрес:

гр. София, Любен Каравелов 22

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с дългогодишен опит в подготовката на кандидат-студенти.
Те вече над 12 години подготвят ученици за изпитите след 12. клас.

Mодерна учебна база

Учебната ни база се намира в центъра на София.
Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Уроци по химия

Уроци по химия - с какво помагат?

Много от университетските специалности, които изучават задълбочено химия, изискват тежък изпит по химия. В курсовете не само ще минете през целия училищен материал, който се изучава в задължителната и профилираната подготовка, но и ще се научите как се решават задачи за МУ София, МУ Пловдив и т.н. Ще успеете да придобиете увереност чрез нашите пробни изпити, които ние ежемесечно организираме.

Всички уроци и курсове по химия

В зависимост от това кой клас сте и каква е целта ви, ние сме подготвили правилния курс за вас. Свържете се с нашия координатор, който ще изготви персонален план, отговарящ на вашите амбиции и възможности.

Уроци по химия
Едногодишни курсове по химия

Курсовете са подходящи както за 11. и 12. клас, така и за учениците от 10. клас. Подготовката за по-големите обхваща материала от конспекта за изпитите в медицинските ВУЗ-ове страната. Десетокласниците разширяват знанията си от училищния материал и се подготвят предварително за бъдещото кандидатстване. Уроците по химия не изискват предварителни знания.

  • 10 курсисти
  • 35 учебни седмици
Уроци по химия
Интензивни курсове

Курсовете имат за цел да помогнат на кандидат-студенти, които са решили да положат редовните изпити и които имат необходимата основа, но се нуждаят от обстоен преговор и допълнително решаване на задачи. В тях се включват синтезирани всички теми от конспектите, върху които след това се правят изпитни тестове. Уроците се провеждат по два пъти в седмицата в периода май - юни.

  • 10 курсисти
  • 12 учебни занятия
Уроци по химия
Летни курсове

Подготовката за кандидатстване е хубаво да започне преди началото на учебната година, за може курсистът да разполага с достатъчно време за задълбочено разбиране на материала, за тестова подготовка и усвояване на всички типове задачи. Уроците са силно препоръчителни за ученици, които едва в 12. клас са се насочили към специалностите, изискващи изпит по химия.

  • 10 курсисти
  • 12 учебни занятия

80.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

100+

Курсисти

Минали през нашето обучение

12+

Курса

Адаптирани към новата учебна програма

Нашият екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Нора Ангелова
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Защо да изберете нас?

Уроците по химия се водят от г-жа Зинаида Барзева, която има вече над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медицина. Курсовете ще подготвят нашите ученици за всички тестови варианти на всички университети в България. Независимо дали сте ученик, който изучава профилираната подготовка по химия или имате само базови познания, курсовете започват с най-основните теми.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. За курсовете по химия не се изисква входящ тест. Учебната програма е гъвкава и се променя в зависимост от участниците в курса. Учебната програма и материалите, по които се работи, са ни показали, че това е правилният подход към разбирането и затвърждаването на знанията по химия.

Защо ми трябва допълнителна подготовка?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училищната подготовка не са заложени часове за упражнение върху различните изпитни формати. Уроците по химия помагат на кандидат-студентите да бъдат спокойни в изпитния ден. Ние в ОЦ Иновейшън индивидуално следим развитието на всеки един курсист. Успяваме да систематизираме знанията на учениците и да им покажем правилния път, който трябва да следват.

Какво представляват изпитите по химия?

В повечето университети изпитът по химия включва тестова и теоретична част под формата на отворени въпроси. Във всеки един от нашите курсове по химия вие се научавате как да структурирате определенията и получавате теми, разработени от нас. Това помага да имате цялата важна информация на едно място, за да можете да преговаряте по-бързо. В някои университети е включено и решаване на логически задачи, затова в процеса си на обучение ще видите подробно разписване на решението на задачите.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Адрес

София ул. Любен Каравелов 22
ет. Партер ап.1

Намери ни на картата