Уроци по биология - ОЦ Иновейшън

Уроци по биология

Уроците по биология са подходящи както и за кандидат-студенти, така и за ученици от 10. и 11. клас. Преговорете темите с нашия интензивен курс или започнете подготовката си по-рано от вашите конкуренти с нашите двугодишни курсове.

Уроци по биология
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние можем да Ви препоръчаме учебен план, съобразен с Вашето ниво и темпо на учене.

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Адрес:

гр. София, Любен Каравелов 22

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с дългогодишен опит в подготовката на кандидат-студенти.
Те вече над 12 години подготвят ученици за изпитите след 12. клас.

Mодерна учебна база

Учебната ни база се намира в центъра на София.
Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Уроци по биология

Защо ви трябват уроци по биология?

Уроците по биология помагат на учениците да структурират и усвоят огромното количество материал, изискван за приема им в желаното от тях учебно заведение. Чрез разработени теми, презентации и тестове ние успяваме да запознаем нашите курсисти с всеки един изпитен формат. След края на курсовете те са готови да покажат най-доброто от себе си.

За да преминат изпита по биология, нашите учители не просто преподават материала, а и се стремят да създават навици за системно учене и структуриране на информацията. Затова ние често изпитваме курсистите и провеждаме пробни изпити.

Всички уроци по биология

Уроци по биология
Едногодишни курсове по биология

Курсовете са подходящи както за 11. и 12. клас, така и за учениците от 10. клас. Подготовката за по-големите обхваща материала от конспекта за изпитите в медицинските ВУЗ-ове страната. Десетокласниците разширяват знанията си от училищния материал и се подготвят предварително за бъдещото кандидатстване. Уроците по биология не изискват предварителни знания.

  • 10 курсисти
  • 35 учебни седмици
Уроци по биология
Преговорни курсове по биология

Курсовете имат за цел да помогнат на кандидат-студенти, които са решили да положат редовните изпити и които имат необходимата основа, но се нуждаят от обстоен преговор. В тях се включват синтезирани всички теми от конспектите, върху които след това се правят изпитни тестове. Уроците се провеждат по два пъти в седмицата в периода май - юни.

  • 10 курсисти
  • 12 учебни занятия
Уроци по биология
Летни курсове
по биология

Подготовката за кандидатстване е хубаво да започне преди началото на учебната година, за може курсистът да разполага с достатъчно време за задълбочено разбиране на материала, за тестова подготовка и разработка на темите. Уроците са силно препоръчителни за ученици, които едва в 12. клас са се насочили към специалностите, изискващи изпит по биология.

  • 10 курсисти
  • 12 учебни занятия

80.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

100+

Курсисти

Минали през нашето обучение

12+

Курса

Адаптирани към новата учебна програма

Нашият екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Нора Ангелова
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Защо да изберете нас?

Уроците по биология се водят от учители с над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти. Темите, по които работим, са синтезирано съдържание на всички учебници по биология. Така сме сигурни, че където и да кандидатствате, ще сте запознати с материала и конспектите на избрания от вас университет. Допълнително ние ви даваме електронен достъп до всички материали, които ползваме.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. За курсовете и уроците по биология не се изисква входящ тест. Учебната програма е гъвкава и се променя в зависимост от участниците в курса. Годините на подготовка са ни показали, че това е правилният подход към разбирането и затвърждаването на знанията по биология.

Защо ми трябва допълнителна подготовка?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училище не са заложени часове за упражнение върху различните изпитни формати. Допълнителните уроци по биология помагат на кандидат-студентите да бъдат спокойни в изпитния ден. Ние в Иновейшън индивидуално следим развитието на всеки един курсист. Успяваме да систематизираме знанията на учениците и да им покажем правилния път, който трябва да следват.

Какво представляват изпитите по биология?

В повечето университети изпитът по биология включва тестова и теоретична част под формата на разписване на теми или микротеми. Във всеки един от нашите курсове по биология вие се научавате как да структурирате определенията и получавате теми, разработени от нас. Това помага да имате цялата важна информация на едно място, за да можете да преговаряте по-бързо.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще Ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Адрес

София ул. Любен Каравелов 22
ет. Партер ап.1

Намери ни на картата