Уроци по биология - ОЦ Иновейшън

Уроци по биология

Уроците по биология са подходящи както и за кандидат-студенти, така и за ученици от 10. и 11. клас. Преговорете темите с нашия интензивен курс или започнете подготовката си по-рано от вашите конкуренти с нашите двугодишни курсове.

Уроци по биология 1
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние сме тук!

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти.

Mодерна учебна база

Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Уроци по биология 2

Защо ви трябват уроци по биология?

Уроците по биология помагат на учениците да структурират и усвоят огромното количество материал, изискван за приема им в желаното от тях учебно заведение. Чрез разработени теми, презентации и тестове ние успяваме да запознаем нашите курсисти с всеки един изпитен формат. След края на курсовете те са готови да покажат най-доброто от себе си.

За да преминат изпита по биология, нашите учители не просто преподават материала, а и се стремят да създават навици за системно учене и структуриране на информацията. Затова ние често изпитваме курсистите и провеждаме пробни изпити.

Всички уроци по биология

Уроци по биология 3
Едногодишни курсове по биология

Курсовете са подходящи както за 11. и 12. клас, така и за учениците от 10. клас. Подготовката за по-големите обхваща материала от конспекта за изпитите в медицинските ВУЗ-ове страната. Десетокласниците разширяват знанията си от училищния материал и се подготвят предварително за бъдещото кандидатстване. Уроците по биология не изискват предварителни знания.

  • 10 курсисти
  • 35 учебни седмици
Научи повече
Уроци по химия 4
КУРС ЗА 10 КЛАС ПО БИОЛОГИЯ

Курсът има за цел да преговори наученото от учениците от 7, 8 и 9 клас от задължителната учебна програма. Курсът е подходящ за ученици, които в 11. клас искат да започнат с подготовката си за кандидатстдуентските теми. Занятията се провеждат в събота и неделя, като курсистите в групата са до 10 и всяка година приемаме само 1 група. Предварителни познания не са необходими.

  • 10 курсисти
  • 35 учебни седмици
Научи повече
Уроци по биология 5
Летни курсове
по биология

Подготовката за кандидатстване е хубаво да започне преди началото на учебната година, за може курсистът да разполага с достатъчно време за задълбочено разбиране на материала, за тестова подготовка и разработка на темите. Уроците са силно препоръчителни за ученици, които едва в 12. клас са се насочили към специалностите, изискващи изпит по биология.

  • 10 курсисти
  • 12 учебни занятия
Научи повече

85.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

700+

Курсисти

Минали през нашето обучение

15+

Курса

По новата учебна програма

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Савина Илиева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
д-р Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катарина Арсов
Учител по Биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Защо да изберете нас?

Уроците по биология се водят от учители с над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти. Темите, по които работим, са синтезирано съдържание на всички учебници по биология. Така сме сигурни, че където и да кандидатствате, ще сте запознати с материала и конспектите на избрания от вас университет. Допълнително ние ви даваме електронен достъп до всички материали, които ползваме.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. За курсовете и уроците по биология не се изисква входящ тест. Учебната програма е гъвкава и се променя в зависимост от участниците в курса. Годините на подготовка са ни показали, че това е правилният подход към разбирането и затвърждаването на знанията по биология.

Защо ми трябва допълнителна подготовка?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училище не са заложени часове за упражнение върху различните изпитни формати. Допълнителните уроци по биология помагат на кандидат-студентите да бъдат спокойни в изпитния ден. Ние в Иновейшън индивидуално следим развитието на всеки един курсист. Успяваме да систематизираме знанията на учениците и да им покажем правилния път, който трябва да следват.

Какво представляват изпитите по биология?

В повечето университети изпитът по биология включва тестова и теоретична част под формата на разписване на теми или микротеми. Във всеки един от нашите курсове по биология вие се научавате как да структурирате определенията и получавате теми, разработени от нас. Това помага да имате цялата важна информация на едно място, за да можете да преговаряте по-бързо.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще Ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Учебна база/ Офис

гр. София, бул. Васи Левски 16
ет. 1 ап. 1

Виж на картата

За какво ни трябват уроци по биология?

Уроците по биология помагат на учениците да разберат подробно всяка една тема в училищната си подготовка. Материала в часовете често се преподава не достатъчно подробно, ...

затова повечето ученици се нуждаят от уроци по биология, за да могат да наваксат изпуснатото или непреподаденото в училище. Повечето специалности, които са свързани с биология, като например микробиология, молекулярна биология и т.н, изискват изпит по биология, който без уроци по биология е непосилен за повечето ученици. В този случай уроци по биология са почти задължителни и без тях успеваемостта на кандидат-студентите е поставена под въпрос. Уроци по биология трябват и при кандидатстване в НПМГ. Гимназията изисква допълнителен изпит или олимпиада по биология. Седмокласниците често отделят повече време на матурите по математика и български език и литература и загърбват уроците по биология в училище. Този подход е неподходящ, а уроците по биология при нас систематизират най-основните теми, които са им необходими на учениците. С тях решаваме всички стари изпити за НПМГ и успяваме за една година да ги подготовим за нелеките им изпити. Уроци по биология са необходими и когато ученикът иска да положи втора матура по биология.

Уроци по биология 7

Уроци по биология 7

Какви специалности мога да кандидатствам с уроци по биология?

Специалностите, които изискват уроци по биология са много. Едни от най-популярните сред учениците са: Биология, Молекулярна биология, Биотехнологии, Екология и т.н. Във всички тези специалности може да се кандидатства по два начина. Или с изпит по биология или с матура. Който и от двата варианта да изберете уроци по биология, винаги ще ви трябват. По новата учебна програма в матурата по биология се включват и теми от профилираната подготовка, които често биват пропускани по време на уроците по биология в училище. Хубаво е уроци по биология да се взимат поне 9 месеца преди матурата. Тогава ние имаме време да решим повече изпитни формати и да урпанжим всяка една тема подробно. Тогава в уроците по биология учениците преговарят материала или го научават на ново и затвърждават знанията си чрез стари матури и тестове от книжки. Когато те решата да се явят на изпит към избрания от тях университет, уроците по биология, отново са почти задължителни. В училище те не решават изпитни формати, затова по време на уроците по биология, те не само изучават материала подробно, но и разглеждат изпитните формати за избратните университети. Кандидатстването в чуждестранни университети, често е съпроводено с изпит по биология или матура, тогава отново се изискват допълнителни уроци по биология.

Уроци по биология 8

Уроци по биология 8

Уроци по биология за медицина, фармация и дентална медицина.

Когато заговорим за тези специалности всеки знае, че кандидатстването е трудно, защото има много желаещи. Силно препоръчваме уроците по биология в този случай да започнат поне 2 години преди самият изпит. Тоест най-добре е, когато ученикът започва 11 клас в училище да започне и уроци по биология. Какво е различното? Всеки един университет има свои формати за изпитите. На нас първо ни трябват достатъчно уроци по биология, за да можем да вземем материала и второ ни трябва и време за решаване на тестове и изпитни варианти. Когато уроците по биология започнат от 11 клас, ние имаме време да разгледаме форматите на всеки един университет и да подготовим кандидат-студентите за всеки един изпит. Всички уроци по биология са приспособени вече към новата учебна програма. Това означава, че доста от материала е променен и редактиран. Нашите учители са комбинирали материала от всеки един учебник и са изработили презентации за всеки един урок по биология. Темите от конспектите не са малко но за две години уроци по биология ние успяваме да вземем целия материал до предварителнтие изпити. След това сме заделили 2-3 месеца уроци по биология в които се преговаря целият материал.

Уроци по биология 9

Уроци по биология 9

Защо са толкова популярни уроците по биология?

Уроците по биология в училище пряко зависят от мотивацията на учителите, които преподават. Някои преподаватели не винаги са достатъчно мотивирани и претупват ванжни части от темите по биология. Тук идваме ние на помощ с нашите индивидуални уроци по биолгия, които се водят от професионалисти с над 20 години опит в образователната систем. Нашите учители са доказали своя професионализъм и винаги водят уроците по биология с хъс и мотивация. Успяват да разнообразят всеки един урок по биология и да мотивират нашите ученици да учат с удоволствие. Друг фактор е учебната програма в училище, която не е добре измислена, а промени в нея се правят прекалено рядко. Броят на уроци по биология често не стига на преподавателите, за да успеят да обяснят и упражнят целия материал в училище. Тук решението отново са допълнителни уроци по биология, отделно от тези в училище. От много време се стимулират частните уроци по билогия, защото без тях кандидатстването на учениците в българските университети е почти невъзможно. Чрез нашите уроци по биология курсистите се чувстват уверени и спокойни в деня на техния изпит. Биологията е предмет, който изисква научаване на много факти, но нашите учители успяват да намерят и логиката в уроците по биология.

Уроци по биология 10

Уроци по биология 10

Какъв е форматът на уроците по биология?

В нашия център имаме няколко вида уроци по биология. Предлагаме групови и индивидуални уроци по биология. И двата вида имат своите минуси и плюсове. Когато един ученик взима индивидуални уроци по биология, той има един час и половина, в който трябва да вземе няколко теми с учителя. Това понякога не е достатъчно и се налага тези уроци да се взимат по два пъти в седмицата. В зависимост, кога курсистът е започнал уроците по биология, нашите учители правят индивидуален график за взимането на материала. Времето понякога не е достатъчно, за да можем да вземем целия материал и затова в процеса на работа предлагаме по повече от един път уроци по биология на седмица. Другата форма на уроци по биология са груповите занимания. Там времето е 3 астрономически часа с кратка почивка. Тогава учениците работят в група от 10 курсисти и се мотивират взаимно, за да се справят с уроците по биология. Тази форма на обучения я препоръчваме на екстровертни деца, които нямат проблем да работятя в екип с други ученици. Уроците по биология в този случай са с фиксиран ден и час и не могат да бъдат отучвани.

Уроци по биология 11

Уроци по биология

За какво ни трябват уроци по биология?
Какви специалности мога да кандидатства с уроци по биология?
Какъв е форматът на уроците по биология?
Уроци по биология за медицина, дентална медицина, фармация
Защо са толкова популярни уроците по биология