Частни уроци по химия - ОЦ Иновейшън

Частни уроци по химия

Частните уроци по химия и биология са предназначени за ученици от 7 до 12. клас. В зависимост от тяхната цел, нашия екип прави индивидуален план за обучението на курсиста. Предлагаме и индивидуални уроци по химия и биология за НПМГ.

Частни уроци по химия 1
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние сме тук!

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с над 12 години опит в подготовката на кандидат-студенти.

Mодерна учебна база

Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Частни уроци по химия 2

Частни уроци по химия

Много често в училищната подготовка се пропускат важни теми, които след това са необходими при кандидатстването на учениците. В такива случаи се налага посещението на Частни уроци по химия, за да могат учениите да научат основните теми от училище. Изключително важно е децата, които са решили да кандидатстват с химия и биология да имат отлични оценки в дипломата за 10 клас, затова ние предлагаме и частни уроци по химия и биология за помощ в училище.

За какво са подходящи частните уроци по химия и биология?

Частни уроци по химия 3
Кандидатстване медицина, фармация, дентална медицина

Частни уроци по химия, които се водят по консепктите за медицинските университети в България.

Частни уроци по химия 4
Подготовка за матура по химия

Частни уроци по химия или биолгоия, които подготвят по новите формати за ДЗИ след 12. клас. Подходящи за ученици с или без предварителни знания.

Частни уроци по химия 5
Подготовка за изпит за НПМГ

Частни уроци по химия или биология, които подготвят седмокласниците за олимпиади и изпити за НПМГ.

Частни уроци по химия 6
Подготовка за уроците в училище

Подходящи за ученици, които имат затруднения с материала от задължителната подготовка в училище.

Частен урок по химия за ученици от 7 - 10 клас
60 лв. (90 мин)
  • 90 минути
  • Включени учебни материали
Частен урок по химия за кандидат-студенти
100 лв. (2 астр. часа)
  • 120 минути
  • Включени учебни материали
  • Регулярно изпитване
  • Участие в пробни изпити

Разгледайте и останалите курсове

Специалисти сме в подготовката на кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медицина, както и за матурата по БЕЛ след 12 клас.

Уроци по химия

Подходящ за подготовка за кандидатстване - медицина, фармация, дентална медицина. Двугодишни групи за 11. клас и едногодишни за 12.

Научи повече

Уроци по биология

Подходящ за кандидат-студенти - медицина, фармация, дентална медицина и всички специалности, изискващи изпит по биология.

Научи повече

Курсове за 7 клас

Подготовка за НВО след 7. клас. Индивидуален подход и гъвкава програма. Доверете се на екип с доказан подход.

Научи повече

Курс по БЕЛ за ДЗИ

Подготовка за матурата по БЕЛ след 12. клас. Едногодишни курсове, които дават всички знания за отличен резултат.

Научи повече

80.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

200+

Курсисти

Минали през нашето обучение

24+

Курса

Адаптирани към новата учебна програма

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Савина Илиева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
д-р Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катарина Арсов
Учител по Биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор

85.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

700+

Курсисти

Минали през нашето обучение

15+

Курса

По новата учебна програма

Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Учебна база/ Офис

гр. София, бул. Васи Левски 16
ет. 1 ап. 1

Виж на картата

Частни уроци по химия – кои групи ученици биха могли да се възползват от тях?

Преди време никой, никога не се е замислял за частни уроци по биология и химия, но какво се е променило? ...

Образователен център „Иновейшън“ предлага частни уроци по химия, които ще помогнат на вашите деца да разберат по-добре учебния материал по този преедмет, да имат напреднали познания и да се подготвят за кандидатстване за различни висши учебни заведения. Преди да ви разкажем малко повече за самите частни уроци по химия, нека да изясним за кого са предназначени. Следните групи ученици биха могли да се възползват от нашите частни уроци по химия: - частни уроци по химия за ученици от 12 клас - най-често от нашите частни уроци по химия се възползват ученици от 12 клас. И това е напълно нормално, защото на тези ученици им предстои кандидатстване за желаните специалности в университети и висши учебни заведения. Ако детето ви има намерение да кандидатства за медицинска специалност, почти сигурно ще трябва да се яви на приемен изпит по химия. Записването за провежданите в Образователен център „Иновейшън“ частни уроци по химия ще му помогне да се подготви оптимално за въпросния изпит и да увеличи значително шансовете си за успешен прием.
- частни уроци по химия за ученици от 10 и 11 клас – в същото време нашите частни уроци по химия са удачен вариант и за ученици от 10 и 11 клас. Това могат да бъдат ученици, които изпитват затруднения с материала, но не искат химията да се превърне във фактор за понижаване на общия им успех в училище. Или пък ученици, проявяващи силен интерес към химията, които биха желали да посещават допълнителни уроци. Посещаването на частни уроци по химия още от 10 или 11 клас несъмнено ще е от полза за детето ви, ако в плановете му за бъдещето влиза възможно кандидатстване с химия за дадена специалност във висше учебно заведение.
Частни уроци по химия 8

Частни уроци по химия 8

Частни уроци по химия – какви са причините за тяхната популярност?

Няколко са главните причини за повишаването на популярността на предлаганите от специализираните образователни центрове частни уроци по химия през последните години. Тези причини от една страна са свързани с недостатъчно качественото и задълбочено обучение по въпросния предмет в училищата, а от друга – с развитието на услугите на самите образователни центрове. Ето точно какво имаме предвид:
1. Частни уроци по химия - причини за популярността: Недостатъчно качествено и задълбочено обучение в училищата – когато става въпрос за предмет като химията, уверено можем да кажем, че в повечето училища липсва достатъчно качествено и задълбочено обучение. Часовете, предвидени в стандартната учебна програма, са твърде малко, за да бъдат надеждно подготвени децата, които биха желали да кандидатстват с химия. В допълнение, налице са фактори като прекалено големите класове, лошата дисциплина, неопитните и изнервени преподаватели, които влошават качеството на обучението. Записването за частни уроци по химия е гаранция за вашето дете, че ще попадне в подходяща среда и ще получи солидна подготовка за предстоящия си приемен изпит.
2. Частни уроци по химия- причини за популярността: Липса на необходимата материална база – друг проблем, налагащ прибягването до частни уроци по химия, е липсата на необходимата материална база в повечето училища. Голяма част от кабинетите по този предмет не са достатъчно добре оборудвани, за да се провеждат в тях всички предвидени упражнения и да се обяснява нагледно материалът. Докато при записване на детето на частни уроци по химия в реномиран образователен център, със сигурност изискваната материална база ще бъде налице и ще може да протече пълноценна подготовка на децата.
3. Частни уроци по химия- причини за популярността: Развитие на услугите на образователните центрове – услугите на специализираните образователни центрове, предлагащи частни уроци по химия, се развиват с всяка изминала година. Тези частни уроци по химия се провеждат в малки групи, за да може да се обърне индивидуално внимание на всеки едно дете. Залага се на модерна материална база и на иновативни методи, доказали ефективността си в практиката. Специализираните образователни центрове привличат към своите екипи все повече висококвалифицирани преподаватели, знаещи как точно да проведат съответните частни уроци по химия, за да помогнат на учениците да се представят по най-добрия начин на изпита.

Частни уроци по химия 9

Частни уроци по химия

Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Високо качество и индивидуален подход

Ние от Образователен център „Иновейшън“ ви предлагаме частни уроци по химия, в които се залага на високо качество на обучението и индивидуален подход. Провеждаме въпросните частни уроци по химия в малки групи, които не надвишават 10 човека. По този начин преподавателят има възможност да обърне внимание на всяко едно дете. Нашите преподаватели са с богат опит във воденето на частни уроци по химия и знаят как да подготвят децата за очакващите ги изпити.

Частни уроци по химия 10

Частни уроци по химия

Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Дигитална класна стая

Качваме редовно учебните материали, които са нужни в рамките на нашите частни уроци по химия, в платформата Moodle. Достъп до тези материали за частни уроци по химия се осъществява през собствен профил на родителя или настойника. При невъзможност детето да посети определен урок на място, то може да го гледа онлайн на живо или на запис. Така всички деца, посещаващи частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“, се движат наравно с групата.

Частни уроци по химия 11

Частни уроци по химия

Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Анализ на прогреса и обратна връзка

Анализът на прогреса е много важен, особено когато детето посещава частни уроци по химия, за да се подготви за приемен изпит за висше учебно заведение. В рамките на нашите частни уроци по химия ние правим няколко пробни изпита, за да проверим знанията на децата и за да свикнат те с изпитната атмосфера. Поддържаме и постоянна обратна връзка с родителите, като за целта дори организираме редовни родителски срещи.

Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Гъвкаво работно време

Образователен център „Иновейшън“ работи през всеки един ден от седмицата. В този смисъл няма да е никакъв проблем да съставим удобен за вас и вашето дете график за посещение на частни уроци по химия. А ако желаете преди записването за частни уроци по химия да направим индивидуална консултация, просто се свържете с нашия координатор.

Частни уроци по химия – кои групи ученици биха могли да се възползват от тях?
Частни уроци по химия – какви са причините за тяхната популярност?
Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Високо качество и индивидуален подход
Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Дигитална класна стая
Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Анализ на прогреса и обратна връзка
Частни уроци по химия в Образователен център „Иновейшън“: Гъвкаво работно време