Летни Курс по Химия и Биология - ОЦ Иновейшън

Летни курсове по химия и биология - 2021г.

Специализирани курсове за подготовка на ученици от 11. и 12. клас за изпитите по химия и биология

За кого са подходящи курсовете?

Летните курсове по химия и биология ги препоръчваме горещо на ученици, които ще кандидатстват през идната учебна година, защото при тях материалът е много и трудно се разбира в рамките на едногодишния ни курс.

11. клас

Учениците от 11. клас имат две години за подготовка, но това не значи, че не могат да започнат по-рано. В летните групи за 11 клас се преговаря целият материал от 8, 9 и 10 клас по химия и биолоигя. Решават се тестови въпроси и се дообяснява изпуснатият материал, за да може да започнат с летящ старт подготовката си за кандидатстудентските изпити.

12. клас

Учениците от 12. клас имат много малко време за подготовка, затова летният курс за тях бихме го определили, като задължителен. Той преговаря много важни теми, които са необходими, за да се започне с подготовката по изпитните формати. Важно е учениците, на които им предстои да кандидатстват да знаят, че самостоятелното учене е също толкова важно, колкото и посещаването на нашите курсове.

Запиши се сега!
Уроци и курсове по химия и биология 1
Уроци и курсове по химия и биология
Уроци и курсове по химия и биология
Уроци и курсове по химия и биология

Какво ще получите при нас?

Малко от предимстава на курсовете в ОЦ "Иновейшън". Едно по-различно частно образование!

Анализиране

Развитието на всеки един наш курсист се следи индивидуално.

Поставяне на цели

Поставяме ясни цели, съобразени с всеки курсист.

24/7

Работим всеки ден от седмицата
от 8:00 до 18:00.

Приветлив екип

Усмихнати и симпатични учители, готови да ви помогнат.

Нашите курсове

Възможност за записване на курсовете по отделно. Ако се запишете на двата курса получавате 60 лв. отстъпка

Летни курсове по химия и биология 2
Летен курс
по химия
 • Продължителност: Юли - Август
 • до 10 курсисти в група
 • 12 занятия (4 учебни часа седмично)
 • Включени учебни материали
Цена: 430 лв.
Летни курсове по химия и биология 3
Летен курс
по биология
 • Продължителност: Юли - Август
 • до 10 курсисти в група
 • 12 занятия (4 учебни часа седмично)
 • Включени учебни материали
Цена: 430 лв.
Летни курсове по химия и биология 4
Летен курс по биология и химия ПРОМО
 • Продължителност: Юли - Август
 • до 10 курсисти в група
 • 24 занятия (4 учебни часа седмично)
 • Включени учебни материали
Цена: 2х375 лв.

Нашият екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
инж. Нора Ангелова
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология

Запиши се за консултация

Попълни онлайн формата за записване, обади ни се или ни пиши.

Какво мислят курсистите за нас?

Курсисти, минали успешно през нашето обучение, споделят мнението си.

Уроци и курсове по химия и биология

Много ми харесва локацията, а учителите са просто невероятни. Не мога да опиша колко ми помогнаха и колко много ме мотивираха ;) ! С две ръце препоръчвам !

- Веско Димитров Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Силно препоръчвам! Отличните резултати са гарантирани!!! Много се радвам, че учих с тях.

Габриела И. Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Образователен център Innovation е мястото, където ще получите познанията и нужната подготовка за всеки изпит/матура по български език, математика, химия и биология ! Преподавателите са безупречни и едни от най-добрите в сферите си !

- Мира Петрова Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Качествено образование с добри учители, силно препоръчвам!!

- Васил Трендафилов Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Най-доброто обучение в приятна среда!

- Вилияна Г. Студент
Уроци и курсове по химия и биология

На мен ми харесва фактът, че целият екип са много адаптивни и гъвкави. Усещат веднага, когато нещо не е наред.

- Лилия Д. Студент
Защо да изберете нас?

Ние сме един от най-бързо развиващите се образователни центрове. Вече сме доказали, че нашата подготовката е на високо ниво. Последната година работим всекидневно върху дигитализирането на учебния процес. Всяка година приемаме ограничен брой курсисти, тъй като групите ни се състоят максимално от 10 души.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. Можете да се запишете за консултация на тел. +359 885 629 802 или да изпратите заявка на електронната форма за запсивания, която можете да намерите в страницата на всеки курс.

Как става заплащането?

Всеки един от нашите едногодишни курсове е разделен на три равни по стойност вноски. Тях можете да заплащате в брой в офиса ни на адрес гр. София, Любен Каравелов 22 ап.1 ет. Партер или по банкова път.

Какво е нашето работно време?

Работим от понеделник до неделя без почивен ден. За нас е важно да бъдем достъпни по всяко едно време. Можете да ни позвъните или пишете в следните платформи: Facebook, Instagram, Viber и WhatsApp.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще Ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Адрес

София ул. Любен Каравелов 22
ет. Партер ап.1

Намери ни на картата

Защо предлагаме летни курсове по химия и биология?

Летните курсове по химия и биология не са направени да занимават децата, докато родителите им си почиват. ...

Те имат за цел да съберат ученици, които са мотивирани от рано да започнат подготовката си за това, което искат да учат. Курсистите, които посещават летните курсове по химия и биология са много по-мотивирани от тези, които започват обучението си в 12 клас. Тази обстановка в летните курсове по химия и биология, допринася за успеха на нашите ученици. Лятото не е много дълго, но ние успяваме в тези два месеца, през които децата посещават летните курсове по химия и биология да преподадем теоретично много материал. Едно водещите неща тук е, че учениците нямат други ангажименти. Когато те се записват за летните курсове по химия и биология, те много добре знаят, че почивката през лятото им ще бъде ограничена, но те са готови да жертват ваканцията си, за да могат да успеят. Летните курсове по химия и биология са силно препоръчителни за ученици, които искат да кандидатстват през следващата учебна година. Чрез летни курсове по химия и биология те изпреварват конкурентите си в подготовката и са “една стъпка” по-напред от тях. Летните курсове по химия и билогия са чудесен начин да оплътните времето през лятната ваканция. . Летен курс по химия и биология 9

Летен курс по химия и биология 9

За кого са подходящи летните курсове по химия и биология?

Летните курсове по химия и биология са подходящи за ученици от 11. и 12. Клас, които искате да кандидатстват специалност с химия и/или биология. Летните курсове по химия и биология започват от първите теми на конспектите на университетите в. България. Това дава голямо предимство на децата. След летните курсове по химия и биология, учениците могат да продължат обучението си при нас и да имат повече време за упражнения и затвърждаване на знанията. За курсистите, които искат да кандидатстват през следващата учебна година, летните курсове по химия и биология са почти задължителни. През годините работа, забелязахме, че за една година крусистите е почти невъзможно да се подготвят. Затова създадохме нашите летни курсове по химия и биология, за да имат възможността децата да започнат по-рано обучението си. Така те успяват да вземат голяма част от материала през летните курсове по химия и биология. За учебната година тогава остават по-малко теми, които трябва да се затвърдят и научат. По този начин, тези които са посещавали летните курсове по химия и биология имат повече време за самостоятелно учене през учебната година.

Летен курс по химия и биология 10

Летен курс по химия и биология 10

Къде мога да кандидатствам с летните курсове по химия и биология?

Летните курсове по химия и биология са подходящи за всички университети в страната. Те, разбира се не са достатъчни и трябва да се продължи с обучението и след това. Летните курсове по химия и биология са логически последвани от едногодишните ни курсове. Курсистите, присъствали в тези курсове се обучават по различна програма, която не повтаря темите, изучавани в летните курсове по химия и биология. По този начин, когато започнат учебната година, нашите курсисти могат да взимат по-малко теми в едно занятие. Летните курсове по химия и биология покриват теоретичния материал по неорганична химия и материала по биология и ЗО, изучаван в 8 клас. Летните курсове по химия и биология са най-разпространени сред кандидат-студентите, които искат да кандидатстват медицина, фармация или дентална медицина през следващата учебна година. Тези летни курсове по химия и биология ще ги подготвят адекватно за всеки един медицински университет в България, разбира се трябва да продължат и след това, за да могат да вземат целия материал. Летните курсове по химия и биология преговарят материала от 10. Клас, когато учениците, които се записват ще бъдат 11 клас през новата учебна година.

Летен курс по химия и биология 11

Летен курс по химия и биология 11

Как са организирани летните курсове по химия и биология?

Летните курсове по химия и биология, могат да бъдат, както присъствени, така и оналайн. В зависимост от това, къде се намира курсистът. Понякога по желание на курсистите организираме летните курсове по химия и биология и индивидуално, но тогава цената на курса се покачва. Оригиналният формат на летните курсове по химия и биология е групов. Групите са до 10 човека, което позволява на преподавателите да обърнат индивидуално внимание на всеки. В летния курс по химия и биология се започва с материала от 8. Клас по биология и с първата тема от неорганичната химия. Това позволява на курсистите да изпозлват времето, в което не са на училище отпимално и да научат много добре материала. Летните курсове по химия и биология са разделени на две. Едната част е за курсистите, които ще бъдат 11 клас, а другата е за тези, които ще са 12. В двата летни курса по химия и биология се преподават различни теми, затова е важно да се направи индивидуална консултация преди започването на курсовете. Летните курсове по химия и биология за 11 клас, преговарят основния материал от 8, 9 и 10. Клас в училищната подготовка.

Летен курс по химия и биология 12

Летен курс по химия и биология 12

Защо предлагаме летни курсове по химия и биология
Къде мога да кандидатствам с летните курсове по химия и биология?
Как са организирани летните курсове по химия и биология?
За кого са подходящи летните курсове по химия и биология?