Интензивни курс по химия и биология - ОЦ Иновейшън

Интензивни курсове по химия и биология

Преговори целия материал
преди редовните изпити от 01.06.2021 до 24.06.2021

Интензивни курсове по химия и биология 1

Защо направихме този курс?

Интензивният курс по химия и биология ще помомогне на всеки кандидат-студент да преговори основния материал, който се включва в конспектите за медицинските университети в България. Знаем, че дори и нашите курсисти имат нужда от допълнителен преговор на материала, затова създадохме 11 дневени курсове точно с тази цел.

 • Интензивни курсове по химия и биология 2 Решаване на тестови въпроси
 • Интензивни курсове по химия и биология 3 Решаване на описателни задачи и изпитване върху темите по биология
 • Интензивни курсове по химия и биология 4 Пробен изпит по химия и биология
Запиши се сега!

Какво ще получите при нас?

Малко от предимстава на курсовете в ОЦ "Иновейшън". Едно по-различно частно образование!

Анализиране

Развитието на всеки един наш курсист се следи индивидуално.

Поставяне на цели

Поставяме ясни цели, съобразени с всеки курсист.

24/7

Работим всеки ден от седмицата
от 8:00 до 18:00.

Приветлив екип

Усмихнати и симпатични учители, готови да ви помогнат.

Нашите курсове

Възможност за записване на курсовете по отделно. Ако се запишете на двата курса получавате 10% отстъпка

Интензивни курсове по химия и биология 5
Интензивен
курс по химия
 • до 10 курсисти
 • 44 уч. часа (Всеки ден по 4 уч. часа)
 • 1 пробен изпит
 • Учебни материали
 • Начало: 01.06.2021
 • Край: 11.06.2021
440 лв. (10 лв. уч.час)
Интензивни курсове по химия и биология 6
Интензивен
курс по биология
 • до 10 курсисти
 • 44 уч. часа (Всеки ден по 4 уч. часа)
 • 1 пробен изпит
 • Учебни материали
 • Начало: 14.06.2021
 • Край: 24.06.2021
440 лв. (10 лв. уч.час)
Интензивни курсове по химия и биология 7
Интензивен курс по биология и химия ПРОМО
 • до 10 курсисти
 • 88 уч. часа (Всеки ден по 4 уч. часа)
 • 2 пробни изпита
 • Учебни материали
 • Начало: 01.06.2021
 • Край: 24.06.2021
2x400 лв. (9.09 лв. уч.час)

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Савина Илиева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
д-р Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катарина Арсов
Учител по Биология
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор

Запиши се за консултация

Попълни онлайн формата за записване, обади ни се или ни пиши.

Какво мислят курсистите за нас?

Курсисти, минали успешно през нашето обучение, споделят мнението си.

Уроци и курсове по химия и биология

Много ми харесва локацията, а учителите са просто невероятни. Не мога да опиша колко ми помогнаха и колко много ме мотивираха ;) ! С две ръце препоръчвам !

- Веско Димитров Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Силно препоръчвам! Отличните резултати са гарантирани!!! Кандидатствах медицина успешно и безпроблемно. Надявам се и други ученици да оценят това лично отношение в техния екип.

Габриела И. Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Образователен център Innovation е мястото, където ще получите познанията и нужната подготовка за всеки изпит/матура по български език, математика, химия и биология ! Преподавателите са безупречни и едни от най-добрите в сферите си !

- Мира Петрова Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Изключително доволен съм, изпитът се превърна в лесно предизвикателство! Силни препоръчвам!

- Васил Трендафилов Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Най-доброто обучение в приятна среда! Кандидатствах Фармация в МУ София и обучението ми беше изключително полезно. Без Иновейшън и г-жа Барзева нямаше да се справя!

- Вилияна Г. Студент
Уроци и курсове по химия и биология

Благодаря на Innovation center за всичко, което направиха за мен. Госпожа Катя Маринова беше моят преподавател по биология, винаги беше страшно старателна и мотивирана в работата си с нас. Благодарение на този образователен център съм приета в специалност "Ветеринарна медицина" тук, в София.

- Евидер Торалво. Студент
Защо да изберете нас?

Ние сме един от най-бързо развиващите се образователни центрове. Вече сме доказали, че нашата подготовката е на високо ниво. Последната година работим всекидневно върху дигитализирането на учебния процес. Всяка година приемаме ограничен брой курсисти, тъй като групите ни се състоят максимално от 10 души.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. Можете да се запишете за консултация на тел. +359 885 629 802 или да изпратите заявка на електронната форма за запсивания, която можете да намерите в страницата на всеки курс.

Как става заплащането?

Всеки един от нашите едногодишни курсове е разделен на три равни по стойност вноски. Тях можете да заплащате в брой в офиса ни на адрес гр. София, Любен Каравелов 22 ап.1 ет. Партер или по банкова път.

Какво е нашето работно време?

Работим от понеделник до неделя без почивен ден. За нас е важно да бъдем достъпни по всяко едно време. Можете да ни позвъните или пишете в следните платформи: Facebook, Instagram, Viber и WhatsApp.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще Ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Учебна база/ Офис

гр. София, бул. Васи Левски 16
ет. 1 ап. 1

Виж на картата

Защо да изберем интензивните курсове по химия и биология?

Интензивните курсове по химия и биология преговарят целия материал от конспектите за медицинските университети по химия. ...

Този преговор понякога може да бъде фатален за кандидатстването на един ученик. В нашите интензивни курсове по химия и биология ние запълвалваме дупките в обучението на курсиста до момента и успяваме да му помогнем по най-добрия начин. Учителите, които водят интензивните курсове по химия и биология са преподаватели с над 10 години в подготовката на кандидат-студенти и много добре зная, къде курсистите имат затруднения. Това ни позволява да останем водещ образователен център в подготовката на кандидат-студенти. В интензивните курсове по химия и биология се решават задачи по формата на МУ София и тестове по форматите за Пловдивд, Варна и Плевен. Това дава възможност на курсистите да изберат между няколко университета. Интензивните курсове по химия и биолоигя имат за цел да минат накратко през всяка една тема по биология и да разгледат основните задачи по химия. Това дава възможност през тези интензивни курсове по химия и биология да се върнат забравените знания от началото на обучението на курсистите. Интензивни курсове по химия и биология 11

Интензивни курсове по химия и биология 11

В кои ситуации е добре да изберем интензивните курсове по химия и биология?

Интензивните курсове по химия и биология са подходящи за ученици, които са минали през целия материал от кандидатстудентските конспекти. Тогава те имат обща представа от това, което трябва да научат и през интензивните курсове по химия и биология, те само преговарят материала, за да могат да си припомнят леко забравените теми. Тези интензивни курсове по химия и биология са най-честия избор на учениците, които искат да се подготвят за една година. В този случай учениците през целогодишния ни курс научават материала и тогава е почти задължително да се посещава и интензивния ну курс по химия и биология, за да могат успешно да преговорят всяка една тема под зоркия поглед на нашите преподаватели. Когато курсистите се подгтовят от 11 клас, интензивните курсове по химия и биология не са задължителни, защото в курсовете сме заложили достатъчно занятия, в които може да се преговаря. Плановете на интензивните курсове по химия и биология са изработени персонално от нашите учители и са подходящи за всеки един университет, в който се кандидатства с конкурес изпит по тези два предмета. Когато крусистът е избрал конкретен универсиете и иска само в него да кандидатства през интензивните курсове по химия и биология той получава персонално домашно по форматите на университета.

Интензивни курсове по химия и биология 12

Интензивни курсове по химия и биология 12

Как се провеждат интензивните курсове по химия и биология?

В зависимост от датите на редовните изпити започването на интензивните курсове по химия и биология вариара. За да можем да свършим с нашите интензивни курсове по химия и биология непосредствено преди редовните изпити ние се събразяваме с университетите. Затова следете страницата на интензивните курсове по химия и биология и се информирайте, за да не испуснете сроковете за записване. За да можем да преговорим всяка една тема сме направили интензивните курсове по химия и биология два пъти в седмциата, защото ни трябват поне 12 занятия, за да можем да минем кратко през темите. Интензивните курсове по химия и биология могат да се провеждат и дистанционно за учениците, които не могат да идват до учебната ни база. Задължително трябва да направите консултация с нашия координатор, за да разберем дали интензивните курсове по химия и биология ще ви бъдат полезни и дали точно от тях имате нужда. Често се селучва дори и след интензивните курсове по химия и биология кандидатстването да не е усешно, но това не означава, че трябва да се отказвате. Можете да продължите с нашите летни курсове, които започват материала от самото начало. Ако искате да сте още по-уверени не се колебайте, а се запишете на интензивни курсове по химия и биология.

Интензивни курсове по химия и биология 13

Интензивни курсове по химия и биология 13

Защо да изберем интензивните курсове по химия и биология
В кои ситуации е добре да изберем интензивните курсове по химия и биология??
Как се провеждат интензивните курсове по химия и биология?