Онлайн Курсове по Химия и Биология

Подготви се професионално с
най-добрата подготовка в България!

ОБАДИ СЕ СЕГА!

Сигурни резултати!

Методите на преподаване са тествани вече над 10 години, затова смеем да твърдим, че резултатите са гарантирани.

Над 90 % успеваемост!

Над 90% от нашите ученици вече учат в някои от медицинските университети в България

Добре дошли в ОЦ "Иновейшън"

От ОЦ ИНОВЕЙШЪН сме горди, че се нареждаме сред най-добрите образователни центрове, като същевременно позволяваме на знанието да остане достъпно. Освен кандидатстудентски курсове, предлагаме и курсове за матура.

Гордеем се с екипа си от преподаватели, които сме натоварили с нелеката задача да изградят стабилни знания, които да послужат на младите отвъд изпита. С амбиция, хъс и поглед към бъдещето, ние правим всичко по силите си, за да предоставим на учениците и кандидат-студентите частно образование от най-високо ниво, оставяйки цените си достъпни. Защото преподаването е повече от работа, то е призвание.

Програмите за курсовете по химия и биология, както и подготовката за матурите по Български и Математика са проверени в практиката вече над десетилетие. С правилната нагласа, екип от професионалисти и изпитани методи, при нас се постигат резултати.

25

Години опит

12+

Различни курса

90%

Успеваемост

1000+

Курсисти

Нашите Курсове

leten-kurs-po-biologiya
3х366 лв.
Дистанционен курс по химия
 • 1. Включени учебни материали
 • 2. 175 учебни часа - 5 учебни часа на седмица
 • 3. Групи до 7 човека
 • 4. Начало: 01.10.2020
leten-kurs-po-himiya-i-biologiya
3х366 лв.
Дистанционен курс по биология
 • 1. Включени учебни материали
 • 2. 175 учебни часа - 5 учебни часа на седмица
 • 3. Групи до 7 човека
 • 4. Начало: 01.10.2020
leten-kurs-po-himiya
3х680 лв.
Дистанционен курс по химия и биология
 • 1. Включени учебни материали
 • 2. 350 учебни часа - 10 учебни часа на седмица
 • 3. Групи до 7 човека
 • 4. Начало: 01.10.2020

Често задавани Въпроси

Курсовете са подходящи за ученици, кандидат-студенти и вече завършили курсисти. Без значение дали сте се подготвяли до момента или изобщо нямате опит, курсовете са предназначени за всеки. Резултатите са гарантирани, а знанията ще бъдат добре освоени.

Без проблем може да кандидатствате всяка една специалност, която изисква кандидатстудентски изпит по химия или биология във всеки един университет в България. Курсът е приспособен към всеки един формат за изпит.

Курсовете са предназначени за курсисти от всички градове на България, провеждат се дистанционно през платформата ZOOM. Уроците могат да бъдат записвани по желание на курсистите. Виртуалната бяла дъска дава възможност, да не се усети разликата между присъственото обучение.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Интерактивно обучение

Нашите преподаватели използват презентации, клипове и др., за да могат нещата да бъдат онагледени. Този метод е изключително важен при преподаване на нов материал, особено в кандидатстудентския курс по ХИМИЯ

Учители с над 25 годишен опит

Нашите преподаватели имат изключително богат опит в обучението на деца. Всеки един от тях има над 25 години опит в сферата на образованието и над 10 години опит в подготовката на кандидат-студенти и ученици.

Достъпни цени

Нашата цел е учениците да получат най-доброто образование и да успеят да осъществят своите мечти. Затова образователен център Иновейшън предлага множество варианти за изплащане на курсовете. Можете да платите, както на една вноска така и на 3 вноски.

Последни Статии

Статии в помощ на ученици и родители !

kak-da-kandidatstwam-medicina

Как да кандидатствам медицина, фармация, дентална медицина? Това са въпроси, които всеки един ученик, който има интерес към науките като химия и биология, се пита. Обаче, както виждате, в интернет няма много информация за това как се кандидатства ПРАВИЛНО....

latinskiqt-ezik-v-zhivota-na-studenta

Как да си направя речник по Анатомия на човека? Един лесен начин, по който можем да запомним терминология, е да си направим речник. Точно, както в училище си купувахме тертадки-речници и пишехме в тях съответната дума и нейното значение. Тъй като...

kak-da-se-obuchavame-efektivno-onlajn

В следствие на последните събития в света, които засегнаха и страната ни, образователната ни система трябваше за отрицателно време да премине от присъствена към електронна форма на обучение – процес, който по план би отнел до 5 години предварителна...

Какво казват за нас учениците ни!

Намери ни на картата

Получи насоки от нашите професионалисти