Подготовка за НВО 7 клас 2024/2025 - "Иновейшън"

Подготовка за НВО 7 клас - 2024/2025

Курсовете за 7 клас имат за цел да подготвт учениците за формата на националното външно оценяване. Ние знаем, че това е първият и най-важен изпит в живота на Вашите деца. За нас това те да постигнат висок резултат е нашта единствена цел.

Подготовка за матура 7 клас 1

Защо Ви трябва Подготовка за матура - 7 клас?

Пробен тест за установяване на нивото

Първото занятие в подготовка за матура за 7 клас е пробен тест, който има за цел да покаже на нашите учители познанията на децата. В зависимост от теста, учителите знаят къде са пропуските и какво трябва да се преговори.

 • Стъпка 1

Преговор на материала от 5. и 6. клас

Нашите курсове започват с обстоен преговор на важните теми от 5. и 6. клас. Без тях не можем да продължим обучението. Всеки ученик получава индивидуално домашно в зависимост от пропуските му през двете години.

 • Стъпка 2

Преподаване на темите от 7. клас

Курсовете логически продължават с обяснение на темите от 7. клас. Тук нямаме конкретна програма. Напасваме материала спрямо групата от деца, с които работим. Така всяко дете се чувства добре.

 • Стъпка 3

Пробни матури

В курсовете ни са заложени няколко пробни матури. Броят варира всяка година, затова не можем да кажем конкретно число. Пробните матури помагат на децата да са по-спокойни на изпита.

 • Стъпка 4

Обратна връзка

Всеки родител получава обратна връзка от учителя на съответната група. Вие знаете по всяко време как усвоява материала Вашето дете. По този начин осигуряваме прозрачност на процеса.

 • Стъпка 5

Контакт с учители

Всеки родител има възможност да се свърже с учителя, който преподава на детето му. По този начин освен онлайн, родителят получава обстоен анализ на представянето на тяхното дете. Така процесът е двустранен.

 • Стъпка 6

90.00%

Доволни ученици

100 % доволни родители

200+

Курсисти

Минали през нашите курсове

13+

Курса

Адаптирани към новата учебна програма

Нашият екип

Хората, които ще се грижат за вашето дете

Подготовка за матура 7 клас 2
Василка Иванова Български език и литература

"Имам над 30 години опит в преподаването на български език и литература. От 2019 работя само в образователен център Иновейшън, като подготвям ученици за националното външно оценяване след 7 клас. Учениците ми винаги са постигали високи резултати, които са плод на моята, тяхна и на родителите им работа. Успяваме да направим едни приятни за посещение от младежите курсове. ".

Подготовка за матура 7 клас 3
Яни Дренчев Математика/Координатор

"Желанието ми да преподавам идва още от ранна детска възраст. Видях голяма дупка в частното образование, която се опитвам всекидневно да запълвам. Посещавайки курсове видях нежеланието на хората да разберат проблемите на учениците. Това при нас не е така. Всеки курсист за нас е уникален и затова всеки курсист аз опознавам поотделно, за да можем да намерим най-подходящият начин за обучение за него. Преподаването за мен е призвание, а не професия."

Запиши се за консултация

Попълни онлайн формата за записване, обади ни се или ни пиши. Всеки един курсист ще проведе индивидуален тест за определяне на нивото.

крус по бел за 7 клас 1
Курс по БЕЛ за НВО
 • до 10 курсисти
 • 140 уч. часа (4 уч. часа на седмица)
 • Учебни материали
 • Начало: 01.10.2024
 • Край: 11.06.2025

Цени
Запишете се сега!
Подготовка за матура 7 клас 3
Курс по математика за НВО
 • до 10 курсисти
 • 140 уч. часа (4 уч. часа на седмица)
 • Учебни материали
 • Начало: 01.10.2024
 • Край: 11.06.2025

Цени
Запишете се сега!
Подготовка за матура 7 клас 5

гр. София, ул. Стефан Караджа 12
ап. 3 ет. 1

Виж на картата
360 разходка

Кога и къде се провежда курсовете?

Група 1: Всяка седмица - събота или неделя от 9:00.
Група 2: Всяка седмица - събота или неделя от 13:00.

Защо да изберете нас?

Курсовете ни за 7. клас са добре отработени и успяват да запалят интереса на всеки ученик. Резултатите, които постигат нашите курсисти са наистина невероятни. Всеки един родител получава обратна връзка за своето дете. При нас учебният процес е прозрачен и се стремим винаги учениците да знаят върху какво трябва да работят, и кои са техните слаби страни.

Как мога да се запиша?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Така ние ставаме не само партньори, но и приятели. Всяко първо занятие на курсовете е входящ тест, който има за цел да ни покаже какво знаят учениците. Учебната програма е гъвкава и се променя в зависимост от участниците в курса.

Защо ми трябва допълнителна подготовка?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училищната подготовка не са заложени часове за упражнение върху изпитните формати. Курсовете помагат на учениците да бъдат спокойни в изпитния ден. Ние в ОЦ Иновейшън индивидуално следим развитието на всеки един курсист. Успяваме да систематизираме знанията на учениците и да им покажем правилния път, който трябва да следват.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Учебна база/ Офис

гр. София, бул. Васи Левски 16
ет. 1 ап. 1

Виж на картата

Какво е необходимо на вашето дете за пълноценна подготовка за матура 7 клас?

На всички седмокласници им предстои НВО (национално външно оценяване) или т.нар. матури по български език ...

На всички седмокласници им предстои НВО (национално външно оценяване) или т.нар. матури по български език и литература, както и по математика. Тези изпити са от изключително значение за учениците, тъй като до голяма степен определят дали те ще бъдат приети в желаните гимназии и средни училища. Така че е абсолютно задължително седмокласниците да се подготвят за своите матури по възможно най-добрия начин. Ето какво е необходимо на вашето дете за пълноценната подготовка за матура 7 клас:
1. Пълноценна подготовка за матура 7 клас: Спокойна и комфортна среда – на първо място пълноценната подготовка за матура 7 клас изисква спокойна среда. Среда, в която детето ще се чувства максимално комфортно и мотивирано да учи. Среда, в която няма стрес, напрежение и излишни нива на шум. Наличието на подобна среда ще осигури значително по-ефективна подготовка за матура 7 клас и съответно по-добри резултати на самия изпит. 2. Пълноценна подготовка за матура 7 клас: Добър учител – добрият учител е съществен елемент на пълноценната подготовка за матура 7 клас. Това трябва да бъде учител, който има достатъчен опит, умее да комуникира с децата и да ги стимулира да развият способностите си в пълна степен. Учителят, отговарящ на споменатите характеристики, ще изиграе значителна роля за крайния успех на детето в справянето с очакващите го предизвикателства.
3. Пълноценна подготовка за матура 7 клас: Индивидуално внимание – детето трябва да получава необходимото индивидуално внимание в рамките на процеса по подготовка за матура 7 клас. Или казано с други думи, да му се даде възможност да задава своите въпроси, както и да споделя трудностите си и неяснотите в материала. По този начин процесът по подготовка за матура 7 клас ще стане много по-ефективен и полезен за самото дете. Подготовка за матура 7 клас 8

Подготовка за матура 7 клас 8

Подготовка за матура 7 клас – в кои аспекти специализираният образователен център превъзхожда училището?

Напълно погрешна е представата, че обучението в училище само по себе си е достатъчно, за да се направи пълноценна подготовка за матура 7 клас. Ако искате вашето дете да се справи оптимално на този изпит, най-добре го запишете на допълнителни уроци в специализиран образователен център. Вижте в кои аспекти специализираният образователен център превъзхожда училището:
- подготовка за матура 7 клас в специализиран образователен център: по-малки групи - за разлика от големите класове в училище, състоящи се от 20-25 деца, групите в специализираните образователни центрове обикновено не надвишават 10 деца. Това прави атмосферата доста по-тиха, спокойна и подходяща за ефективна подготовка за матура 7 клас. В допълнение, има възможност да се обърне индивидуално внимание на всяко едно дете и да му се помогне да преодолее трудностите и неяснотите по отношение на материала.
- подготовка за матура 7 клас в специализиран образователен център: висококвалифицирани и опитни преподаватели – в училище нерядко се срещат неопитни преподаватели, както и такива, които не са способни да се справят с лошата дисциплина и като цяло с напрегнатата среда. Влошеното качество на тяхното преподаване влияе негативно върху необходимата подготовка за матура 7 клас на децата. Ако заложите на реномиран образователен център, ще решите този проблем на вашето дете. Насреща ще бъдат висококвалифицирани и опитни преподаватели, успешно адаптиращи се към нуждите на различните деца и помагащи им да направят максимално ефективна подготовка за матура 7 клас.
- подготовка за матура 7 клас в специализиран образователен център: повече дигитализация – това е друго съществено преимущество на провежданата в специализиран образователен център подготовка за матура 7 клас. По-високата степен на дигитализация дава различни възможности за подобряване на учебния процес. Като например възможност за достъп до учебните материали онлайн, за наваксване на пропуснати уроци посредством гледането им на запис и т.н. Дигитализацията определено подпомага по-добрата и резултатна подготовка за матура 7 клас.
- подготовка за матура 7 клас в специализиран образователен център: следене на прогреса – при подготовка за матура 7 клас в специализиран образователен център прогресът на вашето дете ще бъде следен доста по-стриктно. От една страна, това отново се дължи на по-малките групи и възможността да се обърне индивидуално внимание на всяко едно дете. От друга, в реномираните образователни центрове обикновено се провеждат няколко пробни матури и различни други упражнения за следене на прогреса.

Подготовка за матура 7 клас 9

Подготовка за матура 7 клас

Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Високо качество и индивидуален подход

Ние гарантираме високо качество на провежданата подготовка за матура 7 клас и индивидуален подход към всяко едно дете. Групите, в които се провежда въпросната подготовка за матура 7 клас, се състоят от максимум 10 деца, за да се изгради спокойна и комфортна среда. Преподавателите ни са с богат опит и знаят как да подходят, така че да развият в максимална степен потенциала на децата.

Подготовка за матура 7 клас 10

Подготовка за матура 7 клас

Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Дигитална класна стая

Всички учебни материали, необходими за ефективната подготовка за матура 7 клас при нас, се качват на редовна база в патформата Moodle. Достъпът до тези материали за подготовка за матура 7 клас се осъществява чрез собствен профил на родителя или настойника. Има възможност при пропуснат урок от страна на детето ви въпросният урок да се гледа онлайн (на живо или пък на запис). Така никое от записаните при нас деца не изостава по отношение на своята подготовка за матура 7 клас.

Подготовка за матура 7 клас 11

Подготовка за матура 7 клас

Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Анализ на прогреса и обратна връзка

Правим постоянен анализ на прогреса на записаните при нас деца във връзка с тяхната подготовка за матура 7 клас. Това става посредством няколко пробни матури, които дават повече спокойствие и увереност на децата за реалния изпит. Поддържаме обратна връзка с родителите, като дори редовно организираме родителски срещи, за да обсъдим протичащата подготовка за матура 7 клас.

Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Гъвкаво работно време

Образователен център „Иновейшън“ е отворен през всеки един ден от седмицата. Така че без никакво съмнение ще успеем да съставим удобен за вас и вашето дете график за подготовка за матура 7 клас. Преди записване за подготовка за матура 7 клас можем да направим и индивидуална консултация относно нуждите на детето ви, като за целта просто трябва да се свържете с нашия координатор.

Какво е необходимо на вашето дете за пълноценна подготовка за матура 7 клас?
Подготовка за матура 7 клас – в кои аспекти специализираният образователен център превъзхожда училището?
Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Високо качество и индивидуален подход
Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Дигитална класна стая
Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Анализ на прогреса и обратна връзка
Подготовка за матура 7 клас в Образователен център „Иновейшън“: Гъвкаво работно време