Уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън" как протичат?

Уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън" как протичат?

Уроци за 7 клас мнения 1
Уроци за 7 клас мнения - научете повече!

уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън": пробен тест за установяване на нивото преди началото на съответните уроци за 7 клас задължително се прави пробен тест за установяване на нивото. Благодарение на този пробен тест учителят научава какво е нивото на моментните знания на детето, къде са пропуските му и върху какво трябва да се работи по-усилено в рамките на предоставяните уроци за 7 клас.

Уроци за 7 клас мнения 2

уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън": преговор на материала от 5 и 6 клас - самите уроци за 7 клас започват с обстоен преговор на най-важното от материала за 5 и 6 клас. Без тези знания няма как да продължим, защото те дават основата за изучавания материал в 7 клас. В зависимост от пропуските, които има по отношение на материала за 5 и 6 клас, всеки наш ученик получава индивидуално домашно.

Уроци за 7 клас мнения 3

уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън": преподаване на темите от 7 клас - съвсем естествено основната част от нашите уроци за 7 клас е свързана с обяснението на темите, които децата изучават през настоящата учебна година. Тук съответните уроци за 7 клас се адаптират спрямо конкретната група от деца. Целта ни е да се уверим, че всяко дете се чувства комфортно и получава точно знанията, които му трябват.

уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън": пробни матури - в рамките на нашите уроци за 7 клас се правят няколко пробни матури. Въпросните пробни матури не само проверяват напредъка на децата, а им служат като тренировка, която помага да свикнат с напрежението и да бъдат по-спокойни за истинския изпит.

уроци за 7 клас в Образователен център "Иновейшън": обратна връзка - обратната връзка с родителите е съществена част от нашите уроци за 7 клас. Ние провеждаме редовни родителски срещи, за да можете да сте наясно с всяка една стъпка от обучението на вашето дете. В допълнение, родителят има възможност по всяко време да се свърже с водещия съответните уроци за 7 клас учител. По този начин всичко във връзка с нашите уроци за 7 клас е напълно прозрачно и вие ще следите стриктно как върви подготовката за НВО на детето ви.

Разгледайте нашите предложения за интензивен курс по химия и биология.

Направи запитване
Свържете се с нас

Ако не намирате отговор на въпроса си, ние сме на разположение!