Как да помогнете на своето дете да влезе в желаното висше учебно заведение? Част 3

Как да помогнете на своето дете да влезе в желаното висше учебно заведение? Част 3

Курсове за 12 клас – защо да се доверите на Образователен център „Иновейшън“?

Как да помогнете на своето дете да влезе в желаното висше учебно заведение? - предимства 1
Как да помогнете на своето дете да влезе в желаното висше учебно заведение? - предимства

„Иновейшън“ е образователен център, чиято основна цел е да помогне на децата да се справят по най-добрия начин с предстоящото им национално външно оценяване, както и с кандидат – студентските изпити след завършване на гимназиалния етап от образованието. Ето защо да се доверите именно на нас, когато вашите деца имат нужда от курсове за 12 клас:

Високо качество и индивидуален подход -  Образователен център „Иновейшън“ залага на високото качество и индивидуалния подход в рамките на своите курсове по химия и биология за 12 клас. Групите ни се състоят от максимум 10 човека, за да може преподавателят да обърне необходимото внимание на всяко едно дете.

Дигитална класна стая – в платформата Moodle редовно се качват всички учебни материали, необходими за нашите курсове за 12 клас. Достъпът до тях се осъществява през профил на родителя или настойника. Ако детето ви няма възможност да дойде на място за даден урок, то може да го гледа онлайн на живо или на запис.      

Анализ на прогреса и обратна връзка – посредством няколко пробни изпита и различни видове упражнения ние правим постоянен анализ на прогреса на децата, обучаващи се в Образователен център „Иновейшън“. Разбира се, своевременно уведомяваме и родителите за този прогрес, за да е всичко максимално прозрачно. За целта дори организираме родителски срещи на редовна база.

Гъвкаво работно време - Образователен център „Иновейшън“ е отворен през всеки един ден от седмицата. Това ни позволява да съставим план за посещение на нашите курсове за 12 клас, който да е максимално удобен както за децата, така и за родителите. Ако искате предварително да проведем индивидуална консултация по определен въпрос, не се колебайте да се свържете с координатора ни. 

Как да помогнете на своето дете да влезе в желаното висше учебно заведение?

Направи запитване
Свържете се с нас

Ако не намирате отговор на въпроса си, ние сме на разположение!