Частни уроци по химия и биология - ОЦ Иновейшън

Частни уроци по химия и биология

Частните уроци по химия и биология са предназначени за ученици от 7 до 12. клас. В зависимост от тяхната цел, нашия екип прави индивидуален план за обучението на курсиста. Предлагаме и индивидуални уроци по химия и биология за НПМГ.

частни уроци по химия и биология 1
Безплатна консултация

Получете насоки от нашите експерти. Ние можем да Ви препоръчаме учебен план, съобразен с Вашето ниво и темпо на учене.

Работно време съобразено с Вас
Пон - Неделя

8:00 - 18:00 ч

Адрес:

гр. София, Любен Каравелов 22

Учители с богат опит

Преподавателите при нас са с дългогодишен опит в подготовката на кандидат-студенти.
Те вече над 12 години подготвят ученици за изпитите след 12. клас.

Mодерна учебна база

Учебната ни база се намира в центъра на София.
Използваме най-интерaктивните методи за преподаване.

Частни уроци по химия и биология 2

Частни уроци по химия и биология

Много често в училищната подготовка се пропускат важни теми, които след това са необходими при кандидатстването на учениците. В такива случаи се налага посещението на частни уроци по химия и биология, за да могат учениите да научат основните теми от училище. Изключително важно е децата, които са решили да кандидатстват с химия и биология да имат отлични оценки в дипломата за 10 клас, затова ние предлагаме и частни уроци по химия и биология за помощ в училище.

За какво са подходящи частните уроци по химия и биология?

Частни уроци по химия и биология 3
Кандидатстване медицина, фармация, дентална медицина

Частни уроци по химия и биология, които се водят по консепктите за медицинските университети в България.

Частни уроци по химия и биология 4
Подготовка за матура по химия/биология

Частни уроци по химия или биолгоия, които подготвят по новите формати за ДЗИ след 12. клас. Подходящи за ученици с или без предварителни знания.

Частни уроци по химия и биология 5
Подготовка за изпит за НПМГ

Частни уроци по химия или биология, които подготвят седмокласниците за олимпиади и изпити за НПМГ.

Частни уроци по химия и биология 6
Подготовка за уроците в училище

Подходящи за ученици, които имат затруднения с материала от задължителната подготовка в училище.

Частен урок по химия/биология
50 лв.
  • Включени учебни материали
  • Регулярно изпитване
  • Проследяване на развитието
  • Участие в пробни изпити

80.00%

Успеваемост

На нашите курсисти

100+

Курсисти

Минали през нашето обучение

12+

Курса

Адаптирани към новата учебна програма

Екип

Хората, които ще се грижат за вас или вашето дете

Уроци и курсове по химия и биология
Зинаида Барзева
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
инж. Нора Ангелова
Учител по химия
Уроци и курсове по химия и биология
Георги Милошев
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Илияна Шотева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Йорданка Лалева
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Яни Дренчев
Координатор
Уроци и курсове по химия и биология
Катя Маринова
Учител по биология
Уроци и курсове по химия и биология
Наталия Найденова
Учител по химия
Защо да изберете нас за частни уроци по химия и биология?

Преподавателите при нас водят частните уроци по химия и биология с желание и отдаденост. Събрали сме едни от най-добрите професионалисти в тези две области. Нашите учители ще направят тези предмети интересни, за да могат децата да учат с удоволствие.

Как мога да се запиша на частни уроци по химия и биология?

Записванията стават след индивидуална консултация с всеки един курсист. Можете да се запишете на консултация чрез контактната форма или чрез позвъняване на посочения номер. Нашият координатор ще ви насрочи персонална среща и ще ви разясни методиката ни и начина на кандидатстване.

Защо ми трябват частни уроци по химия и биология?

Училищните знания са задължителни, но крайно недостатъчни. В училищната подготовка не са заложени часове за упражнение върху различните изпитни формати. Частните уроци по химия и биология помагат на учениците да бъдат спокойни в знанията си и да отидат подготвени на изпитите.

Къде се провеждат частните уроци по химия и биология?

Учебната ни база се намира на ул. Любен Каравелов 22. ет. Партер. Имаме две учебни зали и затова и графикът ни е ограничен. При желание за частни уроци по химия и/или биология, нашият координатор ще ви свърже с учителя, за да можете заедно да намерите удобен ден и час.

Имате други въпроси? Ние сме готови да ги отговорим!

Позвънете или ни пишете, а ние ще ви съдействаме при първа възможност.

Контакти
Уроци по химия и биология
Телефон

Ако имате въпроси позвънете ВСЕКИ ден от 8:00 - 18:00

+359 885 629 802
Уроци по химия и биология
Email

Изпратете запитване за курсове ни и получете професионална консултация

[email protected]
Уроци по химия и биология
Централен офис

гр. София ул. Любен Каравелов 22
ет. Партер ап.1

Намерете ни на картата
Уроци по химия и биология
Учебна база - 2

гр. София, ул. Стефан Караджа 12
ап. 3 ет. 1

Виж на картата

Защо имаме нужда от частни уроци по биология и химия?

Преди време никой, никога не се е замислял за частни уроци по биология и химия, но какво се е променило? ...

Множеството реформи в образователната система, които се случват по време на различни правителства са една от главните причини учениците да имат нужда от частни уроци по химия и биология. Материалът в училище не е разпределен равномерно и не е премислен фактът, че някои урочни единици изискват повече време за усвояване. Тогава родителите и учениците нямат избор освен да потърсят частни уроци по биология и химия. За да можем да изкореним тази неизбежна нужда от частни уроци по химия и биология, трябва да се наложат драстични реформи, които в близкото бъдеще не биха се случили. Кандидатстватнето в повече университети, също изисква частни уроци по биология и химия, защото в училище не се застъпва материала, който влиза в конспектите на университетите. Липсата на комуникация между ВУЗ-овете и училищата кара учениците да търсят частни уроци по химия и биология. Влизането в НПМГ също изисква допълнителен изпит по химия или биология. В 7. Клас децата наблягат на други предмети, затова частните уроци по химия и биология са чудесен избор, за да могат да се справят добре с изпитите за НПМГ. Частни уроци по химия и биология 8

Частни уроци по химия и биология 8

По добрият избор ли са частните уроци по химия и биология?

Частните уроци по химия и биология често се избират от деца, които по-трудно работят в група. Така те могат да напредват с индивидуално темпо, без да се притесняват дали грешат. Когато ученикът усвоява материала по-бързо също препоръчваме индивидуални уроци по химия и биология, за да може да има повече време за упражнения или да успее да реши повече задачи от конкурентите си. Частните уроци по химия и биология често ги комбинираме с курсовете. Когато ученикът е 12. Клас, тогава почти задължително е да се посещават и частни уроци по химия и биология, за да може да се решават допълнително задачи и тестове. Понякога е възможно курсистът да се справи и само с курсовете, но тогава упражненията остават за вкъщи. За децата, които не могат да идват присъствено предлагаме и дистанционни частни уроци по химия и биология. Дали частните уроци по химия и биология са по-добрият избор, не можем да кажем, защото това строго зависи от ученика. Ако той работи добре с други деца препоръчваме груповите частни уроци по химия и биология. За ученици от 7 до 9 клас предлагаме само частни уроци по химия и биология.

Частни уроци по химия и биология 9

Частни уроци по химия и биология

Как се организират частните уроци по химия и биология?

Когато решите, че имате нужда от частни уроци по химия и биология първо трябва да се обадите на нашия координатор. Той ще ви зададе основни въпроси, за да може да прецени кой преподавател ще ви води частни уроци по химия и биология. Всеки един наш учител има индивидуален учебен график, който те самите организират. След като сме уточнили началните въпроси във връзка с частните уроци по химия и биологи, тогава създаваме обща група във Viber. В групата участват нашият координатор, учителя, който ще води частните уроци по химия и/или биология и курсистът. Тогава ученикът споделя неговото свободно време и намират най-удобния ден и час за провеждането на частните уроци по химия и биология. Групата във viber има за цел да свърже ученика и учителя, за да може да имат моментална обратна връзка. След това ученикът идва на първия си частен урок по химия и биология в офиса на Любен Каравелов 22 или онлайн в zoom. Часовете и дните се фиксират за всяка една седмица и частните уроци по химия и биология се провеждат в предварително уговорен график.

Частни уроци по химия и биология 10

Частни уроци по химия и биология

Какво мога да канидатствам с частни уроци по химия и биология?

Продължителността на частните уроци по химия и биология е един астрономически час и половина, което позволява на учителя да покрие голям обем от информация и да разясни всичко необходимо. Частните уроци по химия и биология се посещават с орпеделена цел. Затова консултацията преди тях с нашия координатор отново е задължителна, за да можем да поставим точни и ясни цели за частните уроци по химия и биология. Когато целта на курсисът е да кандидатства медицина, фармация или дентална мецидина много е важно частните уроци по химия и биология да започнат в 11 клас. Когато крусистът е решил да кандидатства и му предстои да започне 12 клас, тогава препоръчваме частните уроци по химия и биология да се извършват по два пъти в седмицата химия и по два пъти в седмицата биология, за да имаме възможност да преподадем всички теми от конспекта. За някои специалности иаме възможност в период от една година с частни уроци по химия и/или биология да подготвим кандидат-студента. Например специалностите, които изискват един от двата изпита. Тогава 1 година посещаване на частни уроци по химия и биология е напълно достатъчно. Не се колебайте, а попитайте нашия консултант за частни уроци по химия и биология.

Частни уроци по химия и биология 11

Частни уроци по химия и биология

Защо имаме нужда от частни уроци по биология и химия?
С какво помагат уроците по химия?
По добрият избор ли са частните уроци по химия и биология?
Какво мога да кандидатствам с частни уроци по химия и биология?