Онлайн уроци по Математика, БЕЛ, Химия и Биология

Подготви се професионално с
най-добрата подготовка в София!

ОБАДИ СЕ СЕГА!

Организация на Уроците

leten-kurs-po-biologiya
1. Уговаряне на дата и час

При интерес към някои от нашите уроци, ще уговорим дата и час на занятието. Ученикът и учителя са задължени 10 мин. преди това да осъществят връзка.

leten-kurs-po-biologiya
2. Осъществяване на връзка

10 мин преди уговореното занятие учителят и ученикът ще влязат в онлайн комуникация чрез ZOOM.US. Препоръчително е ученикът да разполага с микрофон, за да участва активно.

leten-kurs-po-himiya
3. Преподаване

Нашите учители използват интерактивна бяла дъска за описване на материала. Не се изисква регистрация от страна на ученика. Споделя се линк и ученикът гледа написаното.

leten-kurs-po-himiya
4. Заплащане

Заплащането се извършва по банков път. При желание също е възможно и плащане на място в офис. Плащането се извършва непосредствено ПРЕДИ урока.

Какво казват за нас учениците ни!

Онлайн Уроци

featured project

Уроци по Математика

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Математиката е не толкова лесна материя за разбиране, но г-жа Манолева успява по подходящ начин да предостави материала на ученици от всякакви възрасти.


featured project

Уроци по ХИМИЯ

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Програмата в училище не е направена по начин, по който материалът да бъде преподаден по най-добрият и ефективен начин. Затова г-жа Барзева, учител с над 25 години професионален опит и над 10 години опит в подготовката на кандидат-студенти и олимпиици е готова да помогне на всеки един ученик.


featured project

Уроци по БИОЛОГИЯ

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Биологията намира най-голямо приложение в нашия живот, тя е пряко свързана със здравеопазването и опознаването на нас самите. Тези знания често биват пренебрегнати от повечето наши колеги и остават на заден план, тези пропуснати знания ще бъдат наваксани от г-жа Катя Маринова, преподавател по Химия и Биология от над 20 години.


featured project

Уроци по ФИЗИКА

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Не всеки ученик има възможността да усети магията на тази наука. Г-жа Манолева винаги е успявала да впечатли учениците и да подбуди интерес у тях със знаимателни задачи и практически насоки.

featured project

Уроци по БЕЛ

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Българският език е изключително важен за всеки ученик. Както на всички ни е известно учениците държат матура по Български език и литература след 7ми, 10ти и 12ти клас. Г-жа Крумова подготвя за всички матури и успява по един разбираем начин за децата, да предаде макар и не толкова лесния материал по Български език и литература.

Намери ни на картата

Получи насоки от нашите професионалисти