Индивидуални уроци

За нас

Един от най-добрите образователни центрове, предоставящ най-достъпното образование. Предлагаме не само кандидастудентски курсове, но и курсове за матура и индивидуални уроци.

Амбицирани, мотивирани и отворени към нови предложения, ние сме решение да предоставяме най-достъпното частно образование за учениците и кандидат-студентите. За нас преподаването е удоволствие и призвание.

Изключително внимателно сме подбрали учителите, които обучават бъдещото поколение. За нас няма невъзможни неща, намираме решение на всеки проблем и продължаваме напред. Курсовете по БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ са изпробвани вече над 10 години. Курсовете за матура по БЕЛ и Математика също са били водени десетки години. Можете спокойно да ни се доверите

Индивидуални Уроци

featured project

Уроци по Математика

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Математиката е не толкова лесна материя за разбиране, но г-жа Манолева успява по подходящ начин да предостави материала на ученици от всякакви възрасти.


featured project

Уроци по ХИМИЯ

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Програмата в училище не е направена по начин, по който материалът да бъде преподаден по най-добрият и ефективен начин. Затова г-жа Барзева, учител с над 25 години професионален опит и над 10 години опит в подготовката на кандидат-студенти и олимпиици е готова да помогне на всеки един ученик.


featured project

Уроци по БИОЛОГИЯ

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Биологията намира най-голямо приложение в нашия живот, тя е пряко свързана със здравеопазването и опознаването на нас самите. Тези знания често биват пренебрегнати от повечето наши колеги и остават на заден план, тези пропуснати знания ще бъдат наваксани от г-жа Катя Маринова, преподавател по Химия и Биология от над 20 години.


featured project

Уроци по ФИЗИКА

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Не всеки ученик има възможността да усети магията на тази наука. Г-жа Манолева винаги е успявала да впечатли учениците и да подбуди интерес у тях със знаимателни задачи и практически насоки.

featured project

Уроци по БЕЛ

  • Цена: 25 лв. (45 мин)

  • 5.0

Българският език е изключително важен за всеки ученик. Както на всички ни е известно учениците държат матура по Български език и литература след 7ми, 10ти и 12ти клас. Г-жа Крумова подготвя за всички матури и успява по един разбираем начин за децата, да предаде макар и не толкова лесния материал по Български език и литератураa.

Ние от Образователен център Innovation се опитваме да въведем новите технологии в образователния процес. Мотивирани и водени от любовта за знания, ние искаме да предложим най-достъпното образование за учениците. Виждаме и знаем, че в училищната система има дотатъчно много дупки, които ние се опитваме да запълним. С ваша помощ можем да променим начинът, по който хората гледат на образованието.