Индивидуални уроци

Защо да изберете нас ?

Добре дошли в Образователен център Innovation

Един от най-добрите образователни центрове, предоставящ най-достъпното образование. Предлагаме не само кандидастудентски курсове и курсове за матура , а и индивидуално обучение

Амбицирани, мотивирани и отворени към нови предложения. Ние сме решение да предоставяме най-достъпното частно образование за учениците и кандидат-студентите. За нас преподаването е удоволствие и призвание.

Изключително внимателно сме подбрали учителите, които обучават бъдещото поколение. За нас няма невъзможни неща, намираме решение на всеки проблем и продължаваме напред. Курсовете по БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ за изпробвани вече над 10 години. Можете спокойно да ни се доверите

Нашите Цени

Индивидуален урок по Математика

  • Цена : 25 лв (45 мин)

  • 5.0

Математиката е не толкова лесна материя за разбиране, но г-жа Манолева успява по подходящ начин да предостави материала на ученици от всякакви възрасти.


Индивидуален урок по Химия

  • Цена : 25 лв (45 мин)

  • 5.0

Химията е предметът, който заедно с Биологията се пренебрегва най-много в наше време. Програмата в училище не е направена по начин, по който материалът да бъде преподаден по най-добрият и ефективен начин. Затова г-жа Барзева, учител с над 25 години професионален опит и над 10 години опит в подготовката на кандидат-студенти и олимпиици е готова да помогне на всеки един ученик.


Индивидуален урок по Биология

  • Цена : 25 лв (45 мин)

  • 5.0

Биологията намира най-голямо приложение в нашия живот, тя е пряко свързана със зравеопазването и опознаването на нас самите. Тези знания често биват пренебрегнати от повечето наши колеги и остават на заден план, тези пропуснати знания ще бъдат наваксани от г-жа Катя Маринова , преподавател по Химия и Биология от над 20 години.


Индивидуален урок по Физика

  • Цена : 25 лв (45 мин)

  • 5.0

Физиката, както и другите природни науки бива пренебрегната и не всеки ученик има възможността да усети магията на тази наука. Г-жа Манолева винаги е успявала да впечатли учениците и да подбуди интерес у тях със знаимателни задачи и практически насоки.


Индивидуален урок по Български език и литература

  • Цена : 25 лв (45 мин)

  • 5.0

Българският език е изключително важен за всеки ученик. Както на всички ни е известно учениците държат матура по Български език след 7ми, 10ти и 12ти клас. Г-жа Крумова подготвя за всички матури и успява по един разбираем начин за децата, да предаде макар и не толкова лесния материал по Български език и литература.

Ние от Образователен център Innovation се опитваме да въведем новите технологии в образователния процес. Мотивирани и водени от любовта за знания, ние искаме да предложим най-достъпното образование за учениците. Виждаме и знаем, че в училищната система има дотатъчно много дупки, които ние се опитваме да запълним. С ваша помощ можем да променим начинът, по който хората гледат на образованието.